|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
nisam neki expert, ali za moj ukus:
prejaka gitara mozda i neki drugaciji verb, ovaj mi zvuci kao one igranke u skolskim salama ![]() bubanj je mnogo pozadi kad krene refren, noga malo kilava, mlitava i prelazi malo "jeftini" sto bi neki rekli, dobos se na nekim mestima utapa skroz. mozda mi je sve previse MONO za moj ukus, nema nista levo desno sve u centru... eto nemo se ljutis, kazem, po mom ukusu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Svidja mi se atmosfera pesme, kao i vokal, bas je hipi!
![]() A sto se tiče aranzmana, kao da pesma očajnički traži string orkestar. Ne običan "tepih" kako ga neki nazivaju, već fino odradjenu orkestraciju i aranzman gudača, po mogućstvu živih, ali pošto je to manje moguće, onda nekog dobrog plaga, da sve to bude realisticno, i jos jednom kazem dobro osmišljeno vodjenje glasova u gudačima. Na odmet ne bi bila ni organa kao i klavir. I onaj uvod na samom početku (gitara), suvise jednostavno zvuci, promenio bih, tj dodao neke malo lepse harmonije i samim tim napravio lepsi harmonski obrt-a ako vec hoces tu temu, tj. te harmonske veze, treba dopuniti aranzman jos nekim instrumentom... Sve u svemu fina pesmica ![]() eto toliko od mene. pozz Last edited by Nemania; 19-08-2010 at 12:21 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Hvala na komentarima. Ovo zapravo nije gotova pjesma, a miks jo? manje, zapravo su samo fejderi malo poravnati i to je to. Znači jo? itekako treba bubanj doraditi i slično jer se negdje i glas kolje sa gitarom (na bridge-u), a bilo je raznih ideja, pa čak i za stringse, ali smo odustali nekako od njih. Evo verzija sa stringsima, i to ba? kako ka?e?, ne tepih nego neki vi?eglasni aran?man:
http://www.box.net/shared/hknb2b1cmr |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Dobra ti je stvar, produkcija je sirova, i dobro se uklapa u ovaj ?anr, po mojem ukusu ne treba ničeg vi?e, a pogotovo ne orkestracije. Simpatično, pitko i pjevno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Gitara je u svakom slucaju malo pre glasna...
Trebao bi jos neki instrument u pozadini koji bi popunjavao harmoniju...strings, organ!?!... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Odlično! Svaka čast, ovo je stvarno dobro. Ima li jo??
![]() |
#9 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Love moon rapsody (house remake) | zoolander | Promocija radova | 5 | 03-07-2009 05:22 PM |
Love moon rapsody | zoolander | Promocija radova | 11 | 24-02-2009 07:59 AM |
DJ Dudra-Lost Love | djdudra | Promocija radova | 0 | 01-12-2008 12:27 AM |
Drop D + Revalver = dirty love :) | MUzzY | Gitarska Produkcija | 8 | 03-05-2007 12:13 AM |
My only love (kVu) | puRe | Promocija radova | 11 | 27-09-2003 11:39 AM |