|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
dosta je da skoci ili padne na tebe....
Evo... moj Lynx "ide" do 92kHz (FS=200kHz) Sanken CO-100 Earthworks QTC50 Ima ih dosta... jedino nisu u ekonomskoj klasi.... Od "obicnih" visokotonaca (ne super visokotonaca) ... recimo ... Scan Speak D2004/602000 reprodukuje do preko 40kHz Znam producenta koji cuje do oko 24kHz (merili smo!) verovao ili ne... na forumu ima stvarno ljudi koji jako dobro cuju.... ![]() pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 27-07-2010 at 10:35 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
MAO
|
![]() Quote:
Tako da bi te, u dobrom duhu, lepo zamolio da spusti? loptu, i sedne? pa RED PO RED pročita? obja?njenje, i ako se sa nečim ne sla?e? i mo?e? da argumentovano objasni? suprotno, ja ću biti jako srećan da čujem. A ako te ne?to buni i nije ti jasno, i to ću ti rado pojasniti, čemu ovaj forum ovde i slu?i. Jedino se sla?em sa tobom da je cela stvar zapravo prilično jednostavna u osnovi, i da se gomila ispravnih zaključaka mo?e izvući čim skonta? osnove. eto vidi? da neću da bijem (odma) već naprotiv, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
MAO
|
![]()
@Boggy
nemo te banujem ?to odaje? moje tajne tehnike re?avanja sukoba mi?ljenja na forumu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Moderator
|
![]() Quote:
Quote:
A ovde ne? Ovde visoke skole jos nisu ukinuli.... ko hoce moze da se skoluje. oko cega? ![]() Quote:
pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#15 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#16 |
MAO
|
![]()
my grizzly bear zahvat koji se posle komplikovane koreografije završava mojim sedanjem na stomak protivnomislećeg forumokorisnika
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#18 |
Member
|
![]()
Masa je pocela da se pali i zari!
![]() Bas bi voleo da cujem sta to snimate sa tim konvertorima preko 20Khz i ko jos pravi i reprodukuje muziku preko 20Khz! Sve sto je preko 20Khz koristi se samo u naucne svrhe! 80-tih godina je Digidesign prvi poceo da snima digitalno, tako da ja licno sumnjam u znanja nasih fakulteta (narocito 80-ih godina) i profesora....tipa Rihard Merc i ostalih lelemuda....naravno ovo iz iskustva pricam! ![]() Snimajte neku stvar na 44,1 zatim na 96 pod istim uslovima, i stavite i jednu i drugu na spektralnu analizu (ako znate sta je to naravno...) pa cete videti sta dobijate. Sve ostalo su prazne price! A ako zelite dublje neka neko konkretno pita! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Moderator
|
![]()
Lako to mozemo prekinuti
![]() Quote:
au! Da li si ti ikada cuo za SACD i DVD-Audio Quote:
btw, Imas zagarantovano pravo da sumnjas u sta god zelis, ali to ne znaci da si u pravu (barem sto se tice Nyquist-a) Sto se tice znanja i imucnosti fakulteta... pa rekao bih da je kriza bila manja tih osamdesetih godina nego danas... kada su sve visoke skole u vise nego jadnom stanju... e sada u svom poslu koristim i dan danas znanja koja sam tada naucio, i ne primecujem da su tada bila u ikakvom zaostatku... pogotovo ako se pogledaju tadasnje knjige... tako da bi te zamolio da ne spekulises, ako vec ne znas cinjenice.... Quote:
Imas li neke javno prihvacene naucne radove na ovu temu? Navedi svoja iskustva... sta si konkretno radio i gde? Quote:
Koliko vidim ... steta je struje koju je potrosio tvoj kompjuter dok si ovo pisao.... jos je veca steta sto ja trosim struju na odgovaranje tebi Sta da pitam? Pokazao si svojim pisanjem da o materiji znas samo razbacane cinjenice koje nisi nikada uspeo da povezes ni teorijom (koju ne znas) ni praksom (koju nemas). Sta bih mogao da te pitam? Sta mogu od tebe novo da naucim? pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 27-07-2010 at 11:51 AM. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
banned
|
![]()
Cika marestudio, sve sto si napisao su samo poluistine, ocigledno si samo povrsno u materiji (ili to tako predstavljas, a ustvari znas vise). Slobodno nastavi da pises koliko (ne) znas, a onda malo procitaj po forumu, nesto ces svakako jos nauciti. A jos vece znanje imas rasprostrto po internetu, iskoristi tu izuzetnu mogucnost ucenja dok mozes. Za znanje velikog broja clanova foruma se ne brini, vise je nego adekvatno (a uvek se moze unaprediti).
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Schroedereova frekvencija | SumAnuT | Dizajn i konstrukcija studija | 14 | 09-07-2010 12:39 PM |
''Rezanje frekvencija'' | newbieOP | Audio Produkcija - Tehnike | 3 | 07-02-2010 10:28 PM |
Rezanje frekvencija | loverboydex | Audio Produkcija - Tehnike | 7 | 25-05-2009 08:19 PM |
Tuzna prica | "7" | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 17-01-2007 09:42 PM |
Remix - Prica | ProkDu | Zoran Vračević - Vrač | 1 | 26-07-2006 09:41 AM |