|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Superoperater
|
![]()
Problem je nastao sto smo preko nekih stvari samo pretrcali podrazumevajuci da je to tako i zato je i nastao nesporazum. Ja sam zapravo svo vreme mislio da zapravo tvrdis/tvrdite da se na 32bit sistemu nekako moze adresirati znatna kolicina memorije - vise od 4GB i to upravo sabirajuci (procitana naglas recenica "3GB virtuelne i 2GB fizicke" upravo zvuci tako, na sta sam ja pokusao da reagujem objasnjavajuci se - sta je sta...) Posle onih prica o strimingu wavova i ostalog nekako smo otisli u pogresnom smeru, verovatno mojom krivicom, jer nisam dovoljno pazljivo procitao postove. Samo sam trazio konkretan odgovor - i dobio ga, zato hvala i sada mozemo da zavrsimo temu.
Mnogo puta ostanem uskracen za odgovor pa sam malo mozda i pao u vatru. Prilicno me vredja sto se cesto ne uzima u obzir ko je sagovornik i da li i on ima mozda neka iskustva... Mozda ne u ovoj temi toliko, ali inace se to dosta radi. Krajnje su mi glupe argumentacije - ja imam studio i ja sam radio ovog i onog - to ne dokazuje apsolutno NISTA, citam samo ono sto je napisano ovde na forumu. Zato sam ovako impulsivno reagovao... Jos jednom se izvinjavam. BTW - LAAtido koristim uglavnom za proveru da li je neka aplikacija LAA (kako god, da li je programer taj flag ukljucio) i radi i sa DLL i sa EXE fajlovima... U novije vreme skoro sve sto sam proverio, podrzavalo je LAA.
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 01-06-2010 at 02:43 AM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Windows 7 u audio produkciji | awacs | Audio Software | 72 | 08-12-2009 01:26 AM |
Da li postoji neki Audio Meter nalik na Pingin Audio Meter ali da radi na Windows 7?? | HM Produciton | Audio Software | 0 | 30-10-2009 11:37 AM |
Microsoft Windows XP Pro Digital Audio Workstation Edition | Danny Lou | Audio Software | 19 | 18-12-2008 04:08 AM |
Audio Drajveri (MS Windows, OS X) | kejkz | Audio Software | 3 | 28-06-2007 05:09 PM |
:: Audio Ease Altiverb na Windows XP :: | lesha | Audio Software | 13 | 22-06-2006 12:51 PM |