|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
update-ovao drajvere i opet isto...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Aj' na PM.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
ja sam imao takve probleme dok sam radio na scope sistemu (luna), kada sam koristio valjda neki njegov sint eksterni, koji moze samo da se exportuje kao "real time export".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
ja sam imao isto to i to kad mi je ukljucen oxford inflator na masteru...ali kad sam pre?ao sa cubase-a na nuendo prestalo je
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
da nemas kakav antivirus na kompu?
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
Panda Antivirus...
pa zasto bi to bio problem!? Kada probleme nemam u Nuendu 3, ni kada exportujem metodom "realtime export",ni kada pustam uzivo... Evo sada nemam ni u Cubase 5 dok radim na nekoj novoj pesmi... Tipujem da je neki plug-in pravio probleme... mozda sa UAD-a ili Powercore-a... Cini mi se da mi je jedan od Cambridge-ovih LP filtera postao problematican,sa ovim zadnjim verzijama software-a... Kada sam ga eliminisao iz projekta,sve je bilo ok... A kada je ukljucen ponovo se javljalo pucketanje... Medjutim kasnije ,posle nekog vremena kada sam ponovo ucitao taj projekat da testiram jos malo... nije billo problema ni sa Cambridge-om !?!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Member
|
![]() Quote:
to ja zovem zona sumraka ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
meni je bas anti virus sa UADom pravio probleme.... tako sto se UAD zalio da je HD pun (nema veze sa mozgom) i da fali memorije..... kada sam ga sklonio, sve ok
![]() |
![]() |
#19 |
Senior Member
|
![]()
Jos nesto veoma slicno sto mi se ne svidja ,ali trpim je da ako uz upaljen Cubase ili Nuendo,otvorim jos samo jedan Mozilla Firefox prozor,pocinje pucketanje...
Ovo mi pocelo da se desava otkako sam presao na Quad Core... Ranije dok sam bio na AMD Barton 3000,mogao sam da imam i 80 otvorenih prozora Firefox-a... Totalno mi je nejasno da ako sada radi na 4 procesora,teze podnosi da radi vise procesa odjednom!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Senior Member
|
![]()
Izgleda da jos dosta njih koji koriste UAD + Cubase/Nuendo imaju identican problem:
http://www.studionu.com/uadforums/vi...php?f=2&t=3557 UAD-ova tehnicka podrska je kao resenje navela, da se umesto normalnog export-a koristi realtime export. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
pucketanje | File | Audio Software | 1 | 30-09-2009 03:20 PM |
SAFFIRE LE pucketanje! | Ngino | Computer Hardware | 3 | 09-06-2009 09:54 PM |
Pucketanje u mixdownu i cubase error | File | Audio Produkcija - Tehnike | 19 | 28-02-2009 07:54 PM |
Pucketanje-Batery!!! | Zid | Audio Software | 13 | 10-11-2004 12:11 AM |
Pucketanje na 96/ na 44.1 | arados | Audio Software | 15 | 21-07-2004 11:07 PM |