|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Problem svima znan.
-gotovo svaki zapis (snimak) ima bar na jednom mjestu pucketanje. Probao sam na 96kHz - jos vise Na 44.1 mjestimicno. Evo i konfiguracije: -barton 2500+ @3200 -abit NF7-S v2.0 -2x512 TwinMos DDR3200 -2x SATA / win na jednom / audio na drugom -In: RODE NTV---->TLAudio5051---->MidiMan Omni studio In(Delta66)---->Nuendo 2.1.1.5 / SX 2.01---->Spirit Absolute 4P Napominjem da sam probao i sa IDE 133 diskom za audio kanale - ista stvar. Uradio sam sve one drangulije sa Sandrovog posta - i defragmentaciju i kojesta jos! Ako ima neko jos nesto da podvalim kompu - unaprijed zahvaljujem! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderator
|
![]()
da nije do struje neki problem
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Pitanja:
1. Na koliko ms ti je pode?ena latency - probaj da pove?a?. 2. Da li je isto i sa WMD drajverima? 3. Probaj da update drajvere za karticu. 4. Da li ti je uvek bilo tako (ako nije, kada je pocelo - sta si pre toga dirao / instalirao)?
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Aradose, kakva ti je grafi?ka karta ? Cubase je vrlo zahtjevan grafi?ki, te zahtijeva jaku grafi?ku.Imao sam taj problem, pa kad sam je zamijenio, bilo je sve OK. Isto tako, sve kerefeke (igrice,3Dtext i sl) treba eliminisati......
Cobra |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
Ja sam ranije, takodje imao problem sa grafickom i pucketanjem i kad sam je zamenio sve je posle radilo kako treba......mozda je i kod tebe to u pitanju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
ovo predpotopno govno od graficke koje sada imam je:
ASUS Nvidia Riva TNT2 32MB Mislite da je ona dezurna u svemu ovome? Ako je, a cini mi se da bi mogla biti, kupujem drugu ---> sta savjetujete (ne igram nikakove igre)? uredio sam update drajvera, ali nisam probao sa WMD drajverima --->kako to izvesti? Latency mi je bila 8ms, pa 12, pa je sada oko 16ms Sve sam uklonio sa sistema, samo Nuendo i SX ostali (sa DX i VSTi, naravno) Probao sam prvo samo sa SX, isto je pucketalo. Mogu, ako pomaze, pokusati deinstalirati SX, pa samo Nuendo. Ima li itko od kolega da nema nikada - ama bas nikada pucketanje? @Cave od kada sam instalirao SX imao sam pucketanje |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Super Moderator
|
![]()
ja apsolutno nisam imao pucketanje ako izuzmemo ono pojavljivanje peaka u wavelabu. Sve mi radi besprekorno sa Geforce 2 64MB dual head
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
I meni se cinilo da nema, ali se potkrade!
nakon pomnog preslusavanja, otkrijem ih par uvijek. Kad pustim sve ne cuje se, jer ga maskiraju ostali trackovi, ali to nije to. Hocu apsolutnu cistocu zapisa, taman presao na G5 i ProToolse ![]() valja li ovo: ASUS (R) R9200SE/T ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Nasao sam ovo:
Asus Radeon 9200 SE/TD Cijena : 50? i to cu kupiti. Nadam se da je to rjesenje muka. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
pucketanje | File | Audio Software | 1 | 30-09-2009 03:20 PM |
SAFFIRE LE pucketanje! | Ngino | Computer Hardware | 3 | 09-06-2009 09:54 PM |
Pucketanje-Batery!!! | Zid | Audio Software | 13 | 10-11-2004 12:11 AM |