|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#16 |
MAO
|
![]()
samo bih na ovo pisanije dodao još i to da meni kompjuter iz meseca u mesec menja metod rada na bolje, i konstantno dolazim do nekih novih, lakših i bržih načina da nešto uradim, sa manje muke i gubitka koncentracije. Tako sam npr ovaj vikend skontao konačno neverovatne prednost Cubase 5-ovog VariAudia, i lakoće i intuitivnosti rada sa njim. Sad mi je mnogo lakše da kod upitnih interpretacija dođem do odgovora da li je to upotrebljivo, i da proverim šta se još i kako može izvući iz tog izvođača. Tako da nemam problem sa tim da određenu količinu vremena provedem razmišljajući o kompjuterima, programima i ostalim temama nevezanim za samu muziku, dokle god to realno unapređuje moje rezultate. Ja ipak držim profesionalni studio, gde se radi i plaća na sat, i što mi je lakše i brže da dođem dobrog rešenja za neki problem, to su klijenti srećniji.
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Multitrack domacih kompozicija | Zid | Razno | 3 | 04-03-2010 10:51 AM |
K: 4-track Recorder | lukatoyboy | Kupujem/trazim | 0 | 22-02-2010 12:09 AM |
Vinyl recorder... | geckonium | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 06-07-2009 03:41 PM |
Multitrack za live playback... Koji? | zZaXx | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 14 | 19-05-2008 01:44 AM |
HD recorder ili nesto drugo? | goran ns | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 04-12-2007 11:29 AM |