|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#26 | ||||
Senior Member
|
![]() Quote:
Quote:
Nisam cuo taj band, sjekira na stageu nije brutalna, već sama glazba, disharmonicna, ultra brzog tempa, agresivna itd... uostalom, death metal bandovi bas ne koriste takve rekvizite, orijentirani su na glazbu... Uglavnom, za svirati tehnički death metal, glazbenici trebaju biti izuzetno tehnički potkovani... pa čak i vokal koji nekome zvuči bezveze, ima svoju tehniku pjevanja, kao i svaki drugi vokal... Quote:
A image 'nemam imagea nego sam posvećen glazbi', također može biti isplaniran image... image ' vidi me kako sam cool, briga me za scenski nastup', moze također biti isplaniran... ovisi kakvoj publici se band predstavlja... i kome želi prodati cd ili ulaznicu za koncert... Svatko ima image, ljudi koji izađu u kafić i obuku se, imaju svoj stil, kamoli neće bandovi... Image nekad prodaje cd-e.. što opet nije čudno, jer band je pojava u industriji, na sceni, ne samo glazba i sviranje... Zgodna pjevačica koja dobro pjeva će se prije prodati nego ona koja samo dobro pjeva, band sa facama prije nego band bez faca... glazba tu često nije presudna... To vrijedi za sve popularne žanrove, ne samo za metal... za sport, televiziju... Quote:
Religija je uzrokovala toliko ratova i mržnje, da bi bilo dobro da je metal zamijeni... ili nešto drugo, bezazleno... ![]()
"Easiest way to turn defeat into a victory is to put on the enemy's uniform" - Number One Last edited by MD; 08-04-2010 at 08:15 PM. |
||||
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Borba sa vetrenjacama,part II :) | darkstar | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 6 | 31-12-2009 02:05 PM |
Stingov producent u Beogradu... | DaBear | Razno | 35 | 21-08-2009 10:26 PM |
Gost producent | OFF | Predlozi i sugestije | 66 | 11-01-2006 01:28 PM |
-=Producent=- | ProkDu | Vlado Georgiev | 1 | 12-03-2005 02:02 AM |