Quote:
Originally Posted by MD
Ja slusam metal od osamdesetih... opet predrasude.. i najbitnije, slusam taj metal do danas.. dakle najbitnije za komentiranje tog istog metala...
|
A kad si se rodio?
Quote:
Originally Posted by MD
slusam taj metal do danas.. dakle najbitnije za komentiranje tog istog metala...
|
Slusam i ja ponekad.
Quote:
Originally Posted by MD
Klinci, klinci... kakvi klinci? U svijetu na metal koncertima mo?e? naći i tri generacije...
|
Istog su mentalnog uzrasta, vecita poluodrasla deca, koja u metalu vide bajke koje su im bile lepe kad su bili mali... Tu je i pepeljuga i zla kraljica, a pogotovo vestica.
Quote:
Originally Posted by MD
Jedino infatilno razmisljanje je nametanje tvog ukusa kao nekog kriterija za i?ta... i konstantno pljuvanje po gitaristima...
|
Ne namecem svoj ukus, slusaj carobnjake & ratnike, sta me briga. Sto bih pljuvao po gitaristima? Ja isto sviram gitaru. Zadnjih mesec dana snimam gitare, nisam cestito ni izasao iz kuce.
Quote:
Originally Posted by MD
Opet generaliziranje... tko si ti da određuje? tko ima muzikalnost ili nema?
|
Pisem muziku decenijama, mogu dati neki sud. Ali te to ne obavezuje. I sam si rekao da nema "scenskog nastupa", to ne bi bilo to, zar ne? Meni scenski nastup ne treba, nisam u pozoristu. Uvek sam slusao muziku i cudio se onima sto se gube, a ne slusaju muziku. Stvar ukusa.
Quote:
Originally Posted by MD
Sigurno bi većina, kako ti ka?e? klinaca, death metalaca, to rekla i za tvoju glazbu... kakva je točno razlika između vas?
|
Ded metalcu je prdno slon na uvo kad je bio mali, pa su ostale posledice.