|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Pozdrav svima ,
napravih neki mali forum,zamisljen samo za klavijaturiste ... svi ste dobrodosli,ali ne ocekujte previse,obaveze stisle pa se nema mnogo vremena. Posetite http://illusionharmony.com/forum/index.php Hvala ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Bravo!!!....ovako nesto je potrebno vec duze vremena na "nashem" jeziku
![]()
![]() |
#3 |
mod?rateur analogue
|
![]()
uh brate, ima foruma za klavijaturiste na engleskom, ono.. trilion..
vse, gs electronic, hc kss, roland.org, prophet5.org, futureproducers, analog heaven, muffwiggler.. internet je vec zatrpan s time.. al ajde.. mozda tu, za lokal ekipu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Pozdrav,
Cluster,slazem se , ali fora je u tome sto ni jedan od tih foruma nije za sve,ili je samo deo nekog foruma ... a ovo je SAMO forum za klavijature , nije posvecen ni jednom brandu... Moritz, imam i ovaj mali nord lead (clavia) forum na srpskom, mali smo, al jaki ![]() Anyway, bice mi vise nego drago da budete gosti tamo, i podelite i svoja iskustva. Hvala Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
ja vec clan pa ti vidi
![]() Vrlo rado cu da postujem, nadam se obostranom zadovoljstvu...i da i ja nesto naucim
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Slazem se sa tobom , mada mislim da jedan ovakav forum moze biti od velike koristi. Elem , videcemo...
![]() |
#7 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Napravio sam intervju sa Tony Hymas-om, najbolje ga znate iz saradnje sa Jeff Beckom u doba "Guitar shop"-a ...
Uzivajte. http://illusionharmony.com/forum/vie....php?f=19&t=43 |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Test Mikrofona part 2 | Bitch | Audio Produkcija - Tehnike | 32 | 23-05-2009 09:16 AM |
MDrummer Features - Part 1 | Mika Technika | Audio Software | 1 | 11-02-2009 02:09 PM |
saundseX - Deal with Myself Part 4 | puRe | Promocija radova | 10 | 10-12-2004 08:53 AM |
Synth Kviz - Part 2 | puRe | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 7 | 18-11-2003 05:16 PM |