Quote:
Originally Posted by perun
Kad nisi do sad, ne moras ni sad, pod "stare dane".
|
U pravu si.
Quote:
Nisu. A slavu, tj. popularnost jesu imali... I zaradjivalo se i dosta para.
|
Poznata mi je ta prica. Moguce da su bili slavni. To je rastegljiv pojam.
Quote:
Raspad se dogodio zbog stotih stvari. Nisu bitne za ovu diskusiju, kao sto je nebitno i to da li si ti cuo za njih ili ne.
|
Sve to nebitno, a i oni su nebitni.
Quote:
P.S. Vec sam zamolio (u ovom ili nekom drugom threadu) da se ne siri prazna prica oko toga "jesu li ili nisu", sta bi bilo kad bi bilo itd. Ponovicu, 187 je u momentu kada smo ih mi "preuzeli" postao znacajna KOMERCIJALNA, a ne HIP HOP grupa. Svaka dodirna tacka i sa prvim i drugim je namerna. To vec rekoh.
|
Svejedno mi je i da jesu i da nisu. Ne znam ni sta jesu ni sta nisu, niti me interesuje.
Kad sam procitao naslov mislio sam da je to 187 po redu grupa, u smislu, koliko ih ima mnogo... pa evo jos jedna dolazi da prosipa mudrost i buni se protiv sistema koji im je, uzgred budi receno i platio sve to...
Quote:
KOMERCIJALNA, a ne HIP HOP grupa. Svaka dodirna tacka i sa prvim i drugim je namerna. To vec rekoh.
|
Rep, hip hop, komercijalno... meni je sve to isto, ne cujem nikavu bitnu razliku. U stvari, ne cujem nista. Neko nesto pripoveda, besedi, ili mrnjauce... I lozi se preterano na nesto, a niko ne zna na sta.
Sto da ne? Ajd' u zdravlje!