Go Back   Rumski Forum > Audio produkcija > Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike

Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike Snimanje, produkcija, obrada i aranziranje Hip-Hop/RnB muzike i slicnih pravaca...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 04-12-2009, 05:57 PM   #11
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: 187 hip hop grupa !

Quote:
Originally Posted by perun View Post
Ja.

2001.

Komponovali smo ih, aranzirali i producirali.

Kao i sledeci album iz 2003. sa 1. singlom "Sex".

Ne postoje. Marku (frontmenu) radimo album vec par godina. U stvari se zajebavamo...

Slusala su ih deca u osnovnim skolama, naravno, kao i napucani likovi, njihove ribe i svi oni kojima su se tada obracali. Tacnije, slusalo ih je njih oko 60000 na prvom (2001) i oko 70000 na drugom (2003) albumu. Zvanicno. Lepo je raditi muziku za priredbe...

Lepo je i drkati kurac na forumu i tripovati se na umetnost. Koja, nazalost, uglavnom to i nije.

Srdacan pozdrav. Perun
'de si Perune !!??

Nema te , nema...ali kad se oglasis...pravo u glavu!

Ma sve je OK...sto se uzrujavas? Opusteno....

Sto rece Vasa, sve sto ljudi plate (puno!) je dobro i najvaznije...!!

poz
DaBear is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2009, 06:30 PM   #12
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
Nema te , nema...ali kad se oglasis...pravo u glavu!
Pa Perun je... Bog, jel' da? Koliko mogu da se setim (iz osnovne škole)... Može mu se.

Pozdrav,

Vasa
Old 04-12-2009, 07:27 PM   #13
perun
Pro Member

perun's Avatar

Hahahah... Uopste se ne uzrujavam, samo bacih "na papir" realnost.

Taj proizvod je oduvek bio predmet prepucavanja likova koji "zive za hop" i likova koji "zive". Prvoj grupi nije ni bio namenjen. Dakle, posto i ovde ima takvih, da potvrdim... 187 je boyz band (od kada smo ih mi preuzeli) koji je pravio pare. Svaka dodirna tacka sa repom je namerna. Kao i svaka sa ultra komercijalom.

Dakle, glupo je dalje diskutovati o tome da li je ili nije... Cilj je postignut, skrenuli su paznju na sebe tada, bili i u samom centru par godina i vise ih nema.

Kraj price.

Pozdrav.

P.S. Perun jeste staroslovenski Bog, ali u mom slucaju je prva polovina prezimena, tj. osnova, kao i ime mog sina. A da... Uvek udaramo direktno u glavu. I u poslu i privatno.
perun is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2009, 11:35 PM   #14
diviner
Administrator

diviner's Avatar

Bogami, kratko i jebitacno .

diviner is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2009, 11:37 AM   #15
ugljesa
Senior Member

ugljesa's Avatar

Quote:
Hahahah... Uopste se ne uzrujavam, samo bacih "na papir" realnost.

Taj proizvod je oduvek bio predmet prepucavanja likova koji "zive za hop" i likova koji "zive". Prvoj grupi nije ni bio namenjen. Dakle, posto i ovde ima takvih, da potvrdim... 187 je boyz band (od kada smo ih mi preuzeli) koji je pravio pare. Svaka dodirna tacka sa repom je namerna. Kao i svaka sa ultra komercijalom.

Dakle, glupo je dalje diskutovati o tome da li je ili nije... Cilj je postignut, skrenuli su paznju na sebe tada, bili i u samom centru par godina i vise ih nema.

Kraj price.

Pozdrav.

P.S. Perun jeste staroslovenski Bog, ali u mom slucaju je prva polovina prezimena, tj. osnova, kao i ime mog sina. A da... Uvek udaramo direktno u glavu. I u poslu i privatno.
Bilo kako bilo ,da oni danas postoje i da imaju hitove kao sto su imali napunili bi Arenu provereno !!!! Dobro ne bas celu ali vecim delom
ugljesa is offline   Reply With Quote
Old 12-02-2010, 03:31 PM   #16
DJeneral
Member

Kada su nestali Karici nestali su i oni...
sta znam meni je onaj sto je pevao imao dobar glas onako energican, a i znao je da skine neke fazone tipicne za tu muziku, kasnije mislim da je radio i narodnjake, a onaj plavi je DJ, valjda radi u Plasticu, a treci se dobro udao (salim se)...
DJeneral is offline   Reply With Quote
Old 15-02-2010, 01:44 AM   #17
ugljesa
Senior Member

ugljesa's Avatar

Znaci ja i dalje tvrdim da su oni imali potencijala kao niko do SADA !!!Dal su oni bili klasicni Boy Band ili ne,hard core reperi (haha to svakako nisu ) ili nesto sasvim peto,imali su taj neki smek i wibe koji se razlikovao od naseg i parirao je EVROPSKIM reperima.

Znam kad su izbacivali neku novu pesmu da je to bilo kao kad sad izbaci neka GRAND zvezda,a sada reperi kad izbacuju ALBUM a kamoli pesme to jedva da sazna i 15 procenata slusalaca !!

Steta sto su se raspali.Jao da se okupe i da samo izbace jednu pesmu da pokazu reperima kako se to radi i naravno pod dirigentskom palicom Peruna (tj segacenje i zajebavanje u studiju)

On mi je barem koliko se secam pricao da su se oni zajebavali i usput radili . .
ugljesa is offline   Reply With Quote
Old 15-02-2010, 08:52 AM   #18
google
Banned

Ja nikad nisam cuo za njih. Koja im je najpoznatija pesma?

Verovatno su u pitanju bogata deca ili od bitnih drugova, kojima su drugi uradili sve, a oni su bili dovoljno pametni da rade sve sto im se kaze. Cim su "stekli slavu", vise nisu hteli da slusaju.

I to je bio nihov kraj. Iznenadicu se ako je bilo drugacije.
google is offline   Reply With Quote
Old 15-02-2010, 09:17 AM   #19
perun
Pro Member

perun's Avatar

Quote:
Ja nikad nisam cuo za njih. Koja im je najpoznatija pesma?
Kad nisi do sad, ne moras ni sad, pod "stare dane".

Quote:
Verovatno su u pitanju bogata deca ili od bitnih drugova, kojima su drugi uradili sve, a oni su bili dovoljno pametni da rade sve sto im se kaze. Cim su "stekli slavu", vise nisu hteli da slusaju.
Nisu. A slavu, tj. popularnost jesu imali... I zaradjivalo se i dosta para.

Quote:
I to je bio nihov kraj. Iznenadicu se ako je bilo drugacije.
Raspad se dogodio zbog stotih stvari. Nisu bitne za ovu diskusiju, kao sto je nebitno i to da li si ti cuo za njih ili ne.

Pozdrav!

P.S. Vec sam zamolio (u ovom ili nekom drugom threadu) da se ne siri prazna prica oko toga "jesu li ili nisu", sta bi bilo kad bi bilo itd. Ponovicu, 187 je u momentu kada smo ih mi "preuzeli" postao znacajna KOMERCIJALNA, a ne HIP HOP grupa. Svaka dodirna tacka i sa prvim i drugim je namerna. To vec rekoh.

Ajd...
perun is offline   Reply With Quote
Old 15-02-2010, 11:52 AM   #20
google
Banned

Quote:
Kad nisi do sad, ne moras ni sad, pod "stare dane".
U pravu si.

Quote:
Nisu. A slavu, tj. popularnost jesu imali... I zaradjivalo se i dosta para.
Poznata mi je ta prica. Moguce da su bili slavni. To je rastegljiv pojam.

Quote:
Raspad se dogodio zbog stotih stvari. Nisu bitne za ovu diskusiju, kao sto je nebitno i to da li si ti cuo za njih ili ne.
Sve to nebitno, a i oni su nebitni.

Quote:
P.S. Vec sam zamolio (u ovom ili nekom drugom threadu) da se ne siri prazna prica oko toga "jesu li ili nisu", sta bi bilo kad bi bilo itd. Ponovicu, 187 je u momentu kada smo ih mi "preuzeli" postao znacajna KOMERCIJALNA, a ne HIP HOP grupa. Svaka dodirna tacka i sa prvim i drugim je namerna. To vec rekoh.
Svejedno mi je i da jesu i da nisu. Ne znam ni sta jesu ni sta nisu, niti me interesuje.

Kad sam procitao naslov mislio sam da je to 187 po redu grupa, u smislu, koliko ih ima mnogo... pa evo jos jedna dolazi da prosipa mudrost i buni se protiv sistema koji im je, uzgred budi receno i platio sve to...

Quote:
KOMERCIJALNA, a ne HIP HOP grupa. Svaka dodirna tacka i sa prvim i drugim je namerna. To vec rekoh.
Rep, hip hop, komercijalno... meni je sve to isto, ne cujem nikavu bitnu razliku. U stvari, ne cujem nista. Neko nesto pripoveda, besedi, ili mrnjauce... I lozi se preterano na nesto, a niko ne zna na sta.

Sto da ne? Ajd' u zdravlje!
google is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules