|
Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike Snimanje, produkcija, obrada i aranziranje Hip-Hop/RnB muzike i slicnih pravaca... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
a frankfurta?
pariza? http://www.youtube.com/watch?v=tUxm8tAUyaA (embeding ugashen) a hamburga? btw ovaj album imam oridjidji ![]() zashto i srpski hip hop ne bi imao svetlu buducnost? sve vishe originalnih klinaca isplivava sa nekim ludachkim idejama.. nema potrebe da se mrachimo takvim razmishljanjem.. samo opushteno i docice sve na svoje... samo cu reci: i nemam shta da dodam. @geckonium. ne znam kako ti ne lichi na usa stil.. poshto ne znam ni shta je po tebi usa stil.. i ne znam od kad je to poenta.. mi smo izgradili svoj fazon hip hopa.. poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
@heatman: connect? to mi nije ni rep ni hip hop ni rnb to mi je house i zasto uopste oni pevaju?
ovo drugo necu ni da komentarisem... inache obe stvari sam chuo i pre i to vishe puta... ja nisam pominjao usa stil?! hteo sam da kazhem da mi se ne svidja... evo recimo ovo ostalo mi je sve kul osim hocus pocusa ![]() podseti me everlast: Last edited by geckonium; 29-01-2010 at 03:54 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
New York?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
Ulična priča?! Ja balkanske ulične tipove prije zamišljam uz zvuke Cece ili nešto tako...ili Ace Lukasa itd...
Što se tiče Američko - Evropskog hip hopa....DA! Francuska ima značajnu hip hop scenu..zašto? Zato što je i ona puna afro-francuza koji si prihvatili izraz svojih rođaka od preko bare! Slična stvar i sa Engleskom!Njemački hip hop?! Meni je uvijek bio paradoksalan, jer ne mogu da odolim da ih zamišljam u SS uniformama...ali dobro ![]() ![]() ![]() Još jednom...ja ne kažem da ga nema , niti da ga ne može biti van USA...ali, pobogu, samo kažem da taj pokret nigjde ne može biti tako dubok i plodan kao tamo...jer to je tle na kome se rodio...Napraviću poređenje sa nekom biljkom...npr...Kanabis ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Naravno da ne moze biti kao u Americi, to je cak i bezveze komentarisat jer je to kristalno jasno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Šta hoću da kažem!? Hoću da kažem da stvarno ne mogu da budem fasciniran našom "hip hop kulturom" koja kasni jedno 15-20 godina...Slično je bilo i sa rock'n'roll-om. Last edited by balthazaar; 29-01-2010 at 11:39 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
banned
|
![]()
Hip hop je sranje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() stvarno gotivim ova ludachka poredjenja... ...mi cemo onda da sadimo crnce za hiphop pelcer! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Buducnost muzike? | disco violence | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 4 | 18-04-2009 11:27 AM |
Buducnost muzike | Danny Lou | Razno | 132 | 12-12-2008 09:02 PM |
Buducnost Audio Tehnike... | slowstar | Slobodan Marković | 27 | 15-06-2007 03:54 PM |
Tko od vas zaista ?ivi ZA muziku? | ANITA | Razno | 41 | 17-01-2007 11:11 PM |
Buducnost 5.1 formata | OFF | Zoran Vračević - Vrač | 29 | 27-10-2006 11:20 PM |