|
Zoran Vračević - Vrač Jedan od nasih najrenomiranijih producenata, Clubing/Single Mixing veteran, covjek ciji je spisak uspjesnih radova veoma, veoma bogat (Ceca-London Mix, Las Ketchup (2 singla),Kylie, Jamelia, Bob Marley (2 singla), M People, Gloria Estefan, Bond, Narcoti Thrust (2 singla), Aaron Soul, Sugarbabes, Candice Alley,, Nate James, Kathy Brown, Kristine W, Doobie Brothers, Shystie, Raghav, Negrocan, Alabina, Ladies First, Nio...) |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Sta mislis, ima li 5.1 realnu buducnost u mixanju muzike (bez slike, naravno) i sta bi trebalo da se ustali posle vec matorog nam audio CD-a kao format?
Pozdrav
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Tu i tamo izadje po neki CD re-masterovan u 5.1, ali svi se pomalo hlade od toga...ostace format za kucni DVD (ogromno trziste!) ali za muziku ne! I tu ima jedno deset standarda..nemogu da se dogovere, a ima i 7,1 surround.. To ce da bude ko kvadrofonija... |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Nista od 5.1 i ja mislim
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
pa ne znam 5.1 izdanje moze lepo da "legne" kao recimo live izdanje mada opet live izdanje bez slike tj vizuelnog zapisa je bulja ... jel neko cuo ili cuo/video kraftwerk-ovo izdanje minimum maximum 5.1 izdanje????
|
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Ja sam kupio "limited edition" dupli CD i dupli DVD Minimum Maximum pre 6 meseci, i jos uvek ga nisam izvadio iz kese !!!!??? verovali ili ne..... |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
posalji ga na moju kucnu adrsesu :] ladno imas notebook izdanje ! pu! srecnice :]
|
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
|
![]()
ja imam cd, dvd, notebook i vinil izdanje
![]() (ne salim se - cd sam kupio cim je izasao, onda dvd, pa sam skapirao da notebook nije los da se ima, a vinil ima drugi mix) ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
ujeeeeeeeeeeeeeeeee ... a ja nema ni zutu banku ni za pirat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Buducnost muzike? | disco violence | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 4 | 18-04-2009 11:27 AM |
Buducnost muzike | Danny Lou | Razno | 132 | 12-12-2008 09:02 PM |
Buducnost Audio Tehnike... | slowstar | Slobodan Marković | 27 | 15-06-2007 03:54 PM |