![]() |
Buducnost 5.1 formata
Sta mislis, ima li 5.1 realnu buducnost u mixanju muzike (bez slike, naravno) i sta bi trebalo da se ustali posle vec matorog nam audio CD-a kao format?
Pozdrav |
Re: Buducnost 5.1 formata
Quote:
Tu i tamo izadje po neki CD re-masterovan u 5.1, ali svi se pomalo hlade od toga...ostace format za kucni DVD (ogromno trziste!) ali za muziku ne! I tu ima jedno deset standarda..nemogu da se dogovere, a ima i 7,1 surround.. To ce da bude ko kvadrofonija... |
Nista od 5.1 i ja mislim;)
|
pa ne znam 5.1 izdanje moze lepo da "legne" kao recimo live izdanje mada opet live izdanje bez slike tj vizuelnog zapisa je bulja ... jel neko cuo ili cuo/video kraftwerk-ovo izdanje minimum maximum 5.1 izdanje????
|
Quote:
Ja sam kupio "limited edition" dupli CD i dupli DVD Minimum Maximum pre 6 meseci, i jos uvek ga nisam izvadio iz kese !!!!??? verovali ili ne..... |
sramota za bilo koga ko se bavi elektronskom muzikom :P :)
|
posalji ga na moju kucnu adrsesu :] ladno imas notebook izdanje ! pu! srecnice :]
|
ja imam cd, dvd, notebook i vinil izdanje :)
(ne salim se - cd sam kupio cim je izasao, onda dvd, pa sam skapirao da notebook nije los da se ima, a vinil ima drugi mix) :) |
ujeeeeeeeeeeeeeeeee ... a ja nema ni zutu banku ni za pirat :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::(:(:(:(:c ry2::cry2::cry2::cry2::cry2::cry2::cry2::cry2:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:50 PM. |