|
Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike Snimanje, produkcija, obrada i aranziranje Hip-Hop/RnB muzike i slicnih pravaca... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Ulična priča?! Ja balkanske ulične tipove prije zamišljam uz zvuke Cece ili nešto tako...ili Ace Lukasa itd...
Što se tiče Američko - Evropskog hip hopa....DA! Francuska ima značajnu hip hop scenu..zašto? Zato što je i ona puna afro-francuza koji si prihvatili izraz svojih rođaka od preko bare! Slična stvar i sa Engleskom!Njemački hip hop?! Meni je uvijek bio paradoksalan, jer ne mogu da odolim da ih zamišljam u SS uniformama...ali dobro ![]() ![]() ![]() Još jednom...ja ne kažem da ga nema , niti da ga ne može biti van USA...ali, pobogu, samo kažem da taj pokret nigjde ne može biti tako dubok i plodan kao tamo...jer to je tle na kome se rodio...Napraviću poređenje sa nekom biljkom...npr...Kanabis ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Naravno da ne moze biti kao u Americi, to je cak i bezveze komentarisat jer je to kristalno jasno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Šta hoću da kažem!? Hoću da kažem da stvarno ne mogu da budem fasciniran našom "hip hop kulturom" koja kasni jedno 15-20 godina...Slično je bilo i sa rock'n'roll-om. Last edited by balthazaar; 29-01-2010 at 11:39 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
banned
|
![]()
Hip hop je sranje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
dobro je rekao LL Cool J...kad su ga pitali koliko sluša današnji hip hop i koliko je vatren po pitanju hip hopa uopšte...on je odgovorio nešto tipa..." Ne bih niko da se uvrijedi, nije da ja ne volim hip hop, ali mi više nije 14 godina"
![]() Razumijem ga skroz! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() stvarno gotivim ova ludachka poredjenja... ...mi cemo onda da sadimo crnce za hiphop pelcer! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Buducnost muzike? | disco violence | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 4 | 18-04-2009 11:27 AM |
Buducnost muzike | Danny Lou | Razno | 132 | 12-12-2008 09:02 PM |
Buducnost Audio Tehnike... | slowstar | Slobodan Marković | 27 | 15-06-2007 03:54 PM |
Tko od vas zaista ?ivi ZA muziku? | ANITA | Razno | 41 | 17-01-2007 11:11 PM |
Buducnost 5.1 formata | OFF | Zoran Vračević - Vrač | 29 | 27-10-2006 11:20 PM |