|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 | |
Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#52 |
Pro Member
|
![]()
Setio sam se da imam staru karticu Creative sound blaster live pa me interesuje kako bi di box radio sa njom,u svakom slucaju sigurno bolje nego sa EMUOM.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Ne služi baš za to... attenuatori su puno skuplji... ![]()
![]() |
![]() |
#54 |
Member
|
![]()
Switchable input attenuation allowing levels of up to +48dBu. Po ovome bi se reklo da moze iako mi engleski nije bash...
![]()
![]() |
#55 |
Senior Member
|
![]()
To su dva switcha koja smanjuju input signal za -20 db svaki...
Ako je signal iz pojačala prejak, sa time ga smanji?, ali ne na način na koji djeluje attenuator nego prema xlr izlazu.. Xlr izlaz ima mogućnost simulacije 412 cabineta. Korisno ako ide? preko di boxa direktno na razglasni mixer jedan signal, dok drugi ide normalno u cabinet... ![]()
![]() |
#56 |
Member
|
![]()
Ok, thanx
![]()
![]() |
#57 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Druze Behringer ultara GI00 je majka mara, radi perfektno i bolje nego mnogi drugi bredirani di boxovi. Uzmi to i resio si se muka... na procesoru iskljuci simulacije ili ako koristis pedale videces rezultat,,, da ne verujes.. Ja ga nosim i na live ... odlicna sprava. Pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Junior Member
|
![]()
Druze Behringer ultara GI00 je majka mara, radi perfektno i bolje nego mnogi drugi bredirani di boxovi. Uzmi to i resio si se muka... na procesoru iskljuci simulacije ili ako koristis pedale videces rezultat,,, da ne verujes..
Ja ga nosim i na live ... odlicna sprava. Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Preporucite kameru | Tribal_kg | Pricaonica | 0 | 22-07-2009 05:34 PM |
Preporucite STEREOIZER | bleiber | Produkcija Elektronske Muzike | 10 | 09-02-2009 11:44 PM |
Je li ima neki način da vidim koliko je puta neki track kupljen na Beatportu? | R A V E N | Razno | 4 | 13-11-2008 02:15 AM |
preporucite mi condenser mic | jaybox | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 16 | 27-07-2007 05:24 AM |
Preporucite mi software | PedjaBG | Audio Software | 12 | 30-09-2004 01:03 PM |