|
|||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#41 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Mi svakih par godina kupujemo par setova CD-ova sa instrumentalima za izradu radio spotova. Ali razlika cijene izrade i cijene emitiranja radio spotova su ogromne npr u splitu i zagrebu, privreda je na ovom području puno slabija, i uz istu slu?anost, moramo bit duplo i vi?e jeftinij od ZG radio postaja |
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Senior Member
|
Quote:
BRAVO !!!I ja isto tako mislim da treba da se krene od nekog minimalca i da ti je cilj samo da napravis ime a kasnije tek da unovcis sve to. A i to sto si rekao je istina za repere i matrice.Svi oni rade " nesto svoje " u Fl ili cemu vec i prosto nece da kupe,a naravno tome doprinosi i nasa hip hop scena =tj slaba zastupljenost !!Primer za neke od njih su Gru,Marko Djurkovski itd ... Ma ja samo ako budem nasao zajednicki jezik sa jednom devojkom sa foruma,sa njenim glasom i mojim idejama mislim da bi mogli da napravimo BOOM na nasoj sceni !!Jer stvarno verujem da je ona to sto sam dugooo trazio i bilo bi steta da je ne uzmem pod svoje okrilje.Imam trip da cemo biti kao Puff Daddy & Mary j blige ![]() Kakav entuzijazam ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Po?to po tvom komentaru imam utisak da bi hteo da je ?eni?...
|
|
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Senior Member
|
Quote:
![]() ![]() Comentari ti odgovaraju nick-u Aj recimo da objasnim ovako.Kad trazis nekog (hmm pa aj da kazem 3 god) ko ima takav flow,peva na engleskom,ima stila za pevanje kakav sam ja trazio dostaaa dugo onda moras prosto tako da odreagujes ![]() To prosto nije nesto sto zvuci kao svaka druga reperka ili rnb pevacica sa nasih prostora.Mnogo vise lici na USA school Ne kazem da su moje pesme Timbaland hitovi ali jednostavno sa mojim smernicama MISLIM da bi od nje napravio zvezdu. Btw jbt mnogo gledam onaj Mtv i sve one emisije poput Making a Band,Cribs,its . . . to utice na VUGLA RODJACIII !!! sto bi rekao Pinki ![]() ![]() ![]() hahahaha
|
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Banned
|
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Pro Member
|
|
|
|
|
|
|
#47 | |
|
VIP Member
|
Quote:
![]() Ali vidi.. sutra je Bo?ić (u HR)... ljudi odmaraju, imaju slobodne dane, ja moram najkasnije do subote napraviti 2 primjera za reklamu, za koju sam rough cut dobila maloprije. Ili... kad sam bolesna... nema bolovanja.. mora? napraviti ?to mora?... u roku. Zapravo je ovaj posao (ako ?eli? ok zarađivati) prilično dobar način za uni?titi zdravlje. Da ne govorim o silnim godinama kad sva ta glazba i sav taj trud nije donosio nikakvu financijsku dobit. To je djelić druge strane priče. |
|
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Senior Member
|
Quote:
|