|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
Jan jel ti bese se bavis hip hop/rnb muzikom ?
Ako si u tome,taman da cujem tvoje misljenje dal vredi to ista ![]() ![]() ![]() samo nemoj da se razocaras kad budem stavio i jedan zabavnjak fazon Ceca,JK itd ![]() ![]() ![]() Ajde videcu jos veceras da napravim myspace stranicu pa da okacim sve to |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]() Poslao sam ti private message....Verujem da si vec imao prilike da cujes neke stvari koje sam ja radio. Vec sam postavljao neke radove na razmeni vise puta...Proveri privatne poruke. Last edited by Jan; 14-12-2009 at 09:36 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
Evo ja samo da okacim moju myspace stranicu koju sam vam obecao
http://www.myspace.com/ugljesav Stranica je tek u pripremi tako da trebam jos puno pesama da izbacim.Bacite comment da cujem sta mislite ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Situacija je takva da ljudi vise plate za zabavnjake nego za hip hop.Mada zamolio bih te da poslusas i tu Volim te jer nema puno primesa armonike' i tog pravca ![]() ![]() Poslusaj pa mi reci sta mislis,jedino ako si hardcore za neki pravac onda tu nema pomoci ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
pozz
![]() |
![]() |
#18 |
Moderator
|
![]()
Snimam live-ove,
200e sat gotovog izmixanog materijala. To je realno malo, ali ima likova koji prave to za 50e ceo koncert i dvd sa video snimkom sve... I to naravno i izgleda i zvuci ko kurchina,ali bendove zabole, niko o tome ne vodi racuna,bitno im da "svira" jebe im se kako i veoma je malo onih kojima znaci to sto ce nesto lepse i bolje da zvuci. Ali, mozda i meni tako vise odgovara, ne jebu me sa komentarima tipa "pojacaj vokal i smanji gitaru,jos dileja na solo..." i slicna decija govna, znaju ljudi u glavnom kako radim i niko me ne dira,bude ono "do your thing" i to je to... Kanali su skuplji,ako ih traze,posto uglavnom zavrse "kod drugara na kompu" i to je onda 100 kuraca, a posle kazu "e, Boki radio..." i to mi nije interes... Drugo je kad se jave neki ozbiljniji pa je to onda i druga prica,ali,to je to, 1 sat je 200e i toliko je i ako je manje od 1 sat... Podrum,tavan,svirka,tezga,bilo gde... Kad sam radio za Grand, Zika mi je rekao "ej, toliko i toliko mi dajemo, oces - neces..." i to je vrrrrrlo korektno, jer znaju sta hoce, ne jebu te glupostima i sve ti odlicno plate! Mislim, jednostavno je... A kad pogledam alternativu, pop rok i rok bendove,"a jel moze popust","a jel moze u 100 rata po 2 evra","a jel moze sat i po' za sat"... kiselo mi na kurac udari...!
![]() |
#19 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pa nije valjda dotle doslo..?? Moja je logika, da moras ponekad i da odbijes posao..a ne da uzimas BAS SVE, po ceni koju ti daju. Kad se jednom uradi nesto za jeftine pare - nema sanse da se to isto posle naplati skuplje ! nikada!
![]() |
![]() |
#20 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Jebi ga matori, znam, ali veruj, jebeni NS i to ti je to...! Radim jako malo, ali biram sta cu da radim,ne radim sve,odbijem neke,jer ako se vec jebem za malo para,onda da bar uzivam... Onakvi snimci vrede mnogo vise,cuo si, ali ljudi se plase,jer ne znaju da sviraju,lakse je u studiju ostaviti pare,pa te tamo namincaju da si faca,pa melodyne,pa git-rig,pa drummagog,a za live da dobro zvuci treba muda od svirke,a toga nigde... Pa tek onda ja... I tako u krug...
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sennheiser MD 441 - cena? | akordeonista | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 41 | 01-04-2011 08:51 AM |
Tc finalizer plus-Tc finalizer 96 kolika je razlika | pandrea | DSP forum | 0 | 23-04-2009 01:14 AM |
akg c414 cena? | serbianzoro | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 26-03-2009 11:46 PM |
em-u 1280m - cena u yu ?????? | pinga | Computer Hardware | 6 | 12-12-2004 07:17 AM |
.= Cena pesme? =. | ProkDu | Razno | 8 | 30-10-2004 07:33 PM |