|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Evo običan clean, prvo čisti di u line input, a onda hi z ulaz od kartice ... isti setting, simulator je običan od wavesa...
![]()
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Znaci meni treba i di box i preamp za emu 1212m da bi dobio dobar signal,ili mozda samo preamp? Hajde predlozite onda neki preamp pa kad budem imao love pazaricu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Tek sad vidim da imaš boss pedalu u prvom topicu... ako snimaš distorzirane gitare... preko bossa boostaj neki vst simulator i drži eure u džepu....
Evo ti brzinski, boss mt-2, direkt u line in, kao booster za revalver... Bez di, bez preampa... simulator radi bez problema... ![]()
"Easiest way to turn defeat into a victory is to put on the enemy's uniform" - Number One Last edited by MD; 22-12-2009 at 02:52 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Preporucite kameru | Tribal_kg | Pricaonica | 0 | 22-07-2009 05:34 PM |
Preporucite STEREOIZER | bleiber | Produkcija Elektronske Muzike | 10 | 09-02-2009 11:44 PM |
Je li ima neki način da vidim koliko je puta neki track kupljen na Beatportu? | R A V E N | Razno | 4 | 13-11-2008 02:15 AM |
preporucite mi condenser mic | jaybox | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 16 | 27-07-2007 05:24 AM |
Preporucite mi software | PedjaBG | Audio Software | 12 | 30-09-2004 01:03 PM |