|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 21-12-2009 at 05:25 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Izlazi nivo sasvim dovoljan da mo?e koristiti sa simulatorima, jo? ga se mo?e pojačati kontrolom emu ulaza... probao sam i to radi... direkt na linijske ulaze emu 1820m... normalno da će dobiti bolji signal predpojačalom (ako je ono ok i ne dodaje ?um), ali ako nema predpojačalo, mo?e i ovo poslu?iti... Emu ima puno bolji sound od ijedne line 6 kartice... imao obadvoje... ![]()
"Easiest way to turn defeat into a victory is to put on the enemy's uniform" - Number One Last edited by MD; 21-12-2009 at 05:29 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#4 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Jes',ovaj,jeste sinko,taj avion nece nikad da... ...poleti...
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
A ja sam samo zeleo di box...
Sto vreme dalje odmice sve vise mi se cini da sam se zajebao kod izbora kartice.Sto se izlaza tice, za monitore je stvarno ok,ali niti mozes nakaciti sluske,niti ubosti gitaru ko covek.Vidim ja da cu do kraja ostati pri trenutnom setupu da sta mi bog da.Line 6 zvuci primamljivo ali meni je samo trebao dobar klin signal,ko ce se jos boriti sa lanetom 6 i njegovim plugovima i ovako novu plocu radim vec godinama.Znam nema potrebe da uopste koristim line 6,ali znam sebe oci ce mi pobeleti,a o usima da i ne govorim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Line 6, kao clean signal, sigurno te neće odu?eviti... ?tovi?e, mislim da i nema neke razlike ni u kvaliteti ni jačini signala između aktivnog di na linijski ulaz i toneporta bez simulacija... A ?to se tiče clean simulacija, line 6 je danas dosta daleko iza konkurencije.... to je ipak tehnologija koja je na tr?i?tu godinama, a i novi pod x3 je ista stvar, samo dual channel mogucnosti koje su uveli i u pod farm... ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() @disco violence: ?ta bi sa onim Mar?em na Drinu? Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Ma stoji i ceka,trenutno sam se nalozio da zavrsim 10 stvari,konacno...(neke su stare i vise od 10 godina).Mislim da ima dobrih stvari cim zavrsim prvu kacim na forum,bio sam se napalio da pripremim nesto za ovo svetsko u fudbalu i napravio sam muziku,sad cekam druga da napise tekst,ako ga ikada napise.Ovaj mars bi vise legao u neku reklamu,raja treze laku notu,a ja nisam u tom fazonu.Posto sam usamljen u celoj prici to sve ide dosta sporo.Jebote sad kad vratim film taj mars sam uradio negde 2000 god,a na forum okacio tek 2009. jer sam tada sam bio otprilike zadovoljan zvukom gitare,ako nastavim ovim tempom trebace mi jos tri zivota da zavrsim sto sam zapoceo,ali se ne predajem!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Ako pogledaš rekao sam da sam stavljao aktivni di na linijske ulaze 1820m, ne mikrofonske (koji imaju dosta suma), da malo isprobavam.. Inače stavljam di na zasebno predpojačalo, koje ima instrumentalni ulaz, ali je više za bas nego gitaru... normalno da di xlr izlaz služi za to, ali ovdje je zaključak da čovjek nema nikakvo predpojačalo, ili se bar takav zaključak iznosi... a sam aktivni di će mu dati dovoljno signala da isprobava razne simulacije... što ne bi mogao direktno u linijski ulaz bez ičega.... normalno da će mu neki clean sound, usnimljen samo preko di, zvučati bezveze... ali za simulacije ce imati dovoljno signala... Inače može iskeširati za preamp/di ili preamp i di... a to sumnjam da će koštati 60 eura. Reamp box je druga stvar... Ako ti se čini da to nije moguće, mogu ti večeras usnimiti gitaru na taj način... No mislim da smo otišli predaleko, jer sumnjam da nema nikakvo predpojačalo... samo je tražio di preporuku, a ovaj behringer je ok sprava za male pare i ima super mogućnosti... pogotovo ovu funkciju za snimanje signala direktno iz glave... cabinet simulacija je ok, ako se zanemari dodatni šum... ![]()
"Easiest way to turn defeat into a victory is to put on the enemy's uniform" - Number One Last edited by MD; 21-12-2009 at 06:24 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Preporucite kameru | Tribal_kg | Pricaonica | 0 | 22-07-2009 05:34 PM |
Preporucite STEREOIZER | bleiber | Produkcija Elektronske Muzike | 10 | 09-02-2009 11:44 PM |
Je li ima neki način da vidim koliko je puta neki track kupljen na Beatportu? | R A V E N | Razno | 4 | 13-11-2008 02:15 AM |
preporucite mi condenser mic | jaybox | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 16 | 27-07-2007 05:24 AM |
Preporucite mi software | PedjaBG | Audio Software | 12 | 30-09-2004 01:03 PM |