|
|||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#12 | ||
|
Moderator
|
Quote:
inache ja imam samo standalone verziju melodyne-a jer ovu drugu nisam uspeo oda nateram da radi.. ![]() na svu srecu ova devojka bash ima osecaj za ritam.. ali za note je gluva.. drugar je otpevao ono shto mogu i ja.. u falsetu, na oktavi gde bi ona morala da se pronadje a i koju je trazila.. dash joj, ona svaki put drugachije otpeva.. i nikad se ne poklopi ni malo sa glavnom melodijom koju je teramo.. znachi bash bash gluva. nakovanj gluva. a josh me pita zashto joj nisam uradio prazniju matricu (a namerno sam je malikce popunio jer znam da joj je prvi put pa nisam hteo da joj ubijem zelju za radom).. dakle ona samo treba da otpeva glavnu liniju koju smo joj napisali i na nachin koji smo joj napisali. nikakve mudrosti.. kad je tjunujem u cubaseovom "melodyneu" i namestim onako kako treba da zvuchi ona kaze falsh.. pa smo je terali da repuje, ali ona bi da peva.. mada i meni zenski rep mahom zvuchi isto - uzasno. dao sam joj ono shto treba da otpeva da nosi kuci, i ono kako je otpevala (mozda u medjuvremenu shvati neke stvari) ali bojim se da ne vredi.. inache, vocal coach joj je jedna prilichno jaka osoba koja je bila coach od jelene tomashevic.. i radi sa njom godinu dana.. samo ne znam shta radi.. iz tejkova kad je snimam svaki glas je drugachiji, i pokushavam da je nateram da pogodi.. ona apsolutno ni za to nema osecaj.. svaki put drugachije.. ma da ne poverujesh.. bukvalno smo sedeli u studiju ovako i tako.. hvala puno shot.. na tebe uvek mogu da rachunam.. ![]() Quote:
hehe.. super stvar.. radila kod dosta pevacha.. ali ovo je svaki put drugachije.. probao sam i to.. nije bio bash jedan takt.. jedan bar.. poshto je pevachka deonica prilichno spora a i ona je prilichno.. hmmm.. ekscetrichna? osoba.. pa joj ne godi da se vrti jedno te isto svo vreme.. uz to je ubedjena da peva super.. sad sam se potpuno sludeo.. ni sam ne znam shta hocu da kazem/radim.. Last edited by HeatMan; 18-12-2009 at 02:01 AM. |
||
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|