|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Drugari,
Pokusavam da na Windowsu 7 povezem ProjectMix. Skinuh driver sa sajta M-audio i sve radi (na prvi pogled). Sve sto slijedi je probano i na verziji *86 i na *64. Prvo mi je cudno bilo sto nije ista procedura instaliranja PMixa kao na XP-u, ali moguce da je lakse na W7. Instalirao sam Nuendo4 i kad otvorim projekat i podesim Outpute, te Device drivere na ProjectMix SPDIF(koji su postavljeni kao default) zvuk ili malo radi normalno pa pocne da grebe i pucketa, pa opet normalno, ili odma ne radi kako treba vec pucketa i grebe. Na Control Panelu od ProjectMixa, ako ga i mute-ujem zvuk i dalje ide(mislim cuje se na zvucnicima ali uz grebanje)??? Takodje kad u SoundManager-u disable-ujem sve Audio Outpute zvuk i dalje radi...Nikad ovo nijesam sreo. Pokusao sam sve da ponovo instaliram, i drivere i Nuendo ali isto! Inace, i na Control Panelu od ProjectMixa imam stalno signal na AUX Outputu, za koji ne znam koji je i odakle mu zvuk kad ukinem Main OUT. ProjectMix je povezan sa FireWire kablom sa racunarom pa na RME ADI2 na kojem su zvucnici. Ima li neko ideju odakle ovaj zvuk i kako ga se rijesiti??? Hvala unaprijed i pozdrav Last edited by alhoholicar; 03-12-2009 at 08:09 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Najvjerovatnije imas problem sa word clockom. Provjeri taj spdif kabl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Vazda Deki,
Mislim da nije do kabla jer na XP-u radi sve normalno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Koristi li iko ProjectMix i Windows7_?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
ja ne koristim,
ali sonar 8 uz emu 0404usb isto "kao" radi normalno al onda počne da krči... pa prestane... itd. Eto samo ka?em. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Zahvaljujem, mora da je nesto sa driverom...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Nije nista sa driverima, imao sam isti problem na asus p5kploci(i inace je lose resen firewire na asusovim plocama, nekoliko puta sam naleteo na to da dele irq sa jo s necim). Kupi pci to firewire adapter(dobar po mogucstvu) i resio si problem
Pozdrav!
![]() |
#9 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 17-12-2009 at 06:49 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Member
|
![]()
MEni se desavao apsolutno isti scenario sa project mix-om i definitivno je to resenje.
A Quote:
bem li ga
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
problem sa zvukom | krolo123 | Audio Produkcija - Tehnike | 1 | 09-07-2009 12:59 AM |
Jako cudan problem! | korenjak | Computer Hardware | 8 | 05-05-2008 12:42 PM |
problem sa zvukom snimljene gitare | Koshpa | Gitarska Produkcija | 9 | 04-10-2007 11:56 AM |
HardCore bass - oproblem sa zvukom | Shady | Audio Software | 31 | 27-04-2005 09:13 PM |