![]() |
Vrlo cudan problem sa zvukom???
Drugari,
Pokusavam da na Windowsu 7 povezem ProjectMix. Skinuh driver sa sajta M-audio i sve radi (na prvi pogled). Sve sto slijedi je probano i na verziji *86 i na *64. Prvo mi je cudno bilo sto nije ista procedura instaliranja PMixa kao na XP-u, ali moguce da je lakse na W7. Instalirao sam Nuendo4 i kad otvorim projekat i podesim Outpute, te Device drivere na ProjectMix SPDIF(koji su postavljeni kao default) zvuk ili malo radi normalno pa pocne da grebe i pucketa, pa opet normalno, ili odma ne radi kako treba vec pucketa i grebe. Na Control Panelu od ProjectMixa, ako ga i mute-ujem zvuk i dalje ide(mislim cuje se na zvucnicima ali uz grebanje)??? Takodje kad u SoundManager-u disable-ujem sve Audio Outpute zvuk i dalje radi...Nikad ovo nijesam sreo. Pokusao sam sve da ponovo instaliram, i drivere i Nuendo ali isto! Inace, i na Control Panelu od ProjectMixa imam stalno signal na AUX Outputu, za koji ne znam koji je i odakle mu zvuk kad ukinem Main OUT. ProjectMix je povezan sa FireWire kablom sa racunarom pa na RME ADI2 na kojem su zvucnici. Ima li neko ideju odakle ovaj zvuk i kako ga se rijesiti??? Hvala unaprijed i pozdrav |
Re: Vrlo cudan problem sa zvukom???
Najvjerovatnije imas problem sa word clockom. Provjeri taj spdif kabl.
|
Vazda Deki,
Mislim da nije do kabla jer na XP-u radi sve normalno! |
Koristi li iko ProjectMix i Windows7_?
|
ja ne koristim,
ali sonar 8 uz emu 0404usb isto "kao" radi normalno al onda počne da krči... pa prestane... itd. Eto samo ka?em. |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Zahvaljujem, mora da je nesto sa driverom...
|
Nije nista sa driverima, imao sam isti problem na asus p5kploci(i inace je lose resen firewire na asusovim plocama, nekoliko puta sam naleteo na to da dele irq sa jo s necim). Kupi pci to firewire adapter(dobar po mogucstvu) i resio si problem
Pozdrav! |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
MEni se desavao apsolutno isti scenario sa project mix-om i definitivno je to resenje.
A Quote:
bem li ga |
All times are GMT +1. The time now is 05:00 PM. |