|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Instalirao sam hardCore i pozvao ga u sekvencer. Upisao sam note u "piano rollu" (sonarov "key editor") ali se note ne ?uju. Siguran sam da nisu konfigurirani onih 16 izlaza (HardCore1, HardCore2, HardCore 3, itd) a ne znam gdje je ta opcija na hardcore-tabli gdje ovo mogu podesiti. Kada pustim play projekta, na tabli od Hard Cora se vidi kako se pritiskaju dirke na klavijaturi kao da neko svira po njima, ali zvuk ne izlazi! Isti problem imam i sa "Artist Drums" - nema zvuka a dirke na tabli se same pritiskaju. Zna li ko kako da ovo podesim da se zvuk ?uje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
Znam to... ucitam ja, ali ?ta god da u?itam nema zvuka.
Gdje se na harcore-tabli nalazi opcija u kojoj biram herca?u (44100, 48000...) i gdje biram hardversku kontrolu (ASIO, DIRECT SOUND, EMU ASIO) Problem je tu, ali ne mogu na tabli na?i tu opciju. :oops: |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Administrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() EDIT: Sada sam video da je u pitanju Sonar, meni se ovo doga?alo sa Cubase-om, pa ne znam da li je ista stvar, ali mi se nije doga?alo sa Artist Drums-ima.
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]()
Hminteresantno, sutra ?u da probam pa ?u da javim.
(da, radim u sonaru, kao ?to pokazuje i mudrost u mojoj signaturi). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]()
Izgleda da kod mene nije neka ok verzija. Kad ucitam neku farbu sve kontrole na tabli su u startu smanjene na nulu. Volume, pan, atack, release... ba? sve. Onda poja?am potrebne kontrole otprilike i boja na kratko proradi, pa onda nestane.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
problem sa zvukom | krolo123 | Audio Produkcija - Tehnike | 1 | 09-07-2009 12:59 AM |
Bass | Mogli | Ogi Radivojević | 5 | 14-10-2007 12:03 AM |
problem sa zvukom snimljene gitare | Koshpa | Gitarska Produkcija | 9 | 04-10-2007 11:56 AM |
Mashinka Lukic HARDCORE | yechmeny | Promocija radova | 9 | 05-12-2005 10:59 AM |