|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
@ silicon science
na sta odgovor?????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
pa ja da znam odgovor ne bih ni pitao....
![]() inace evo...ako hocete da se upoznamo... ja sam niko i nista, hocu da postanem neko i nesto, ali mi nista nije jasno, pa dodjoh ovde na vas forum da se prosvetlim.... evo ako hocete da pomognete i da me prosvetlite izvolte.. http://www.rumski.com/forum/showthre...937#post263937 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Prebrzo si krenuo u sve ovo (i jos par vas koji ste aktuelni ovih dana)... Registrujete se i ajmoooo pitanja pitanja, podpitanja... Greska... Prvo ste trebali par meseci chitati i chitati i raditi pa tek onda pitanja na mestu... Interesuje te nesto a moguce da nisi ni otvorio program i sam nesto chachkao vec ajde da ne gubis vreme, znaju ljudi ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
i naravno nisam tek otvorio program, a i to sam napomenuo vec ovde negde... ja cak mislim da sam ranije trebao da pitam.... al ajte.... IZVINITE STO ZELIM NESTO DA NAUCIM :P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Izdriblujes se na pochetku, i ako ne pobegnes odmah, lepo cemo se druziti... Btw. i ja radim trance pa mozemo dosta razmeniti informacija oko toga... Eto, vidis da nisam toliki d*kadzi%ja koliko se chesljam tako ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() ![]() @Strale, to "ne?to" ?to si ti htio da nauči? je kako da stigne? do "vrha"? Dakle, ispalo je da nas pita? u smislu kako da postane? vrhunski producent? Kaaakoo? Pa, odgovor si dobio vi?e puta , od vi?e ljudi! Prosto zagrij stolicu i posveti se tome bre čovječe...nema foruma, nema ?kola , nema lekcija...sve to mo?e da pomogne, ali ...do jedne granice... Mislim da ćemo se oko ovoga slo?iti svi - da bi naučio ne?to oko produkcije, sound dizajna ili programinga - potrebna je jedna strast koju ti neće uliti ni forum, ni ?kola ni bilo ko! To niti se kupuje novcem - niti se mo?e prodati, ni prenijeti..."To" znači da sjedi? danima, mjesecima, godinama za kompjuterom, mikserom ili nekim drugim instrumentom i da d?ara? oko zvuka! Znam dosta njih koji imaju neku dobru volju...međutim, ta dobra volja nikako da se pretoči u svakodnevno vje?banje i usavr?avanje! Bukvalno je to odgovor na tvoje pitanje i to je maksimum do kog ti mi mo?emo pomoći - sjedi i vje?baj! Ovdje mo?e? saznati koji koristan savjet, trik, tip...neki drugačiji način da ne?to uradi?...međutim , da bi ti i?ta značilo ovo o čemu se na ovom forumu priča - mora? do jednog nivoa da dođe? sam! dalje...i sve kad sjede? i provede? 20 godina učeći i dođe? do nekog premium zvuka...niko, ali niko ti ne mo?e dati recept kako to da unovči? ili da se proslavi?...tj. da zvanično postane? "vrhunski producent", autor, ili ne?to... Last edited by balthazaar; 28-11-2009 at 06:54 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
dobro sve mi je jasno i gde sam pogresio i gde nisam...
naslov teme i nema bas veze sa mojim pianjem al ajde :P u svakom slucaju... nadam se da cemo se lepo druziti ovde... pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Kad god čitam o nekom glazbeniku, uzmimo za primjer Beck-a, po netu pi?e ovaj album radio s ovim i ovim producentom koji je radio za radiohead, pa je radio s producentskim dvojcem tim i tim taj album itd. Uglavnom dođem do zaključka da sam nebi uspio napraviti takve albume. Isto tako, ja sebe nemogu smatrati producentom jer niti imam znanje niti opremu jednog, dali to znači da sam ovisan o svojim idejama i o producentu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Gianfranco, kako ide s novim virusom TI - daj da cujemo malo kako to zvuci ... | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 26-02-2006 10:26 PM |
Kako Mix na CD?? | idvi | Audio Software | 4 | 29-04-2005 11:04 AM |
kako | File | Audio Software | 25 | 10-04-2004 12:16 PM |
Kako vam ide? | zmaj | Promocija radova | 7 | 24-02-2004 08:32 PM |
Kako je to u svetu a kako kod nas | dr.Ru | Dizajn i konstrukcija studija | 0 | 23-06-2003 08:45 AM |