|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
Ne, u redu je...samo sam od klavijature ocikivao mnogo mnogo vise (sto se tice fabrickog stanja)..Sve zvuci tako suvo i sirovo, a kada sam vec dao tolike pare za nju..ocekivao sam neke njegove dobre i "masne" presete ili kombinacije...ako me razumes, sto bih ja gubio vreme na to, kad je vec toliko para, hocu reci nije ni malo jeftina... kada vec toga nema i moram ja da ih kreiram, rekoh da ubacim malo semplova-dobrih goov-ova i sl..jer se u fabrickom stanju u presetima (pod kategorijom grooves, mislim da se tako zove) dobijaju samo par njih! Sramota!
p.s. I zamolio bih te da mi posaljes link u vezi sa ovim pitanjem-mislim na sample konvertovanje...hvala,pozz |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Korg M3 ili Fantom G | dacko | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 31 | 13-10-2010 04:14 PM |
Roland Fantom G vs. Fantom X | sRce | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 12-05-2008 05:54 AM |