|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Koju klavijaturu od ove dve preporucujete i zbog cega? Potrebni su mi kako dobri klaviri, hemondi, rodes...tako i fini arpedjatori kako bih to mogao da kombinujem na live nastupima...Znaci bitan mi je i dobar ton generator, arp i da ima seq. I interesuje me da li neka od ovih klavijatura ima adat optical (kao sto to ima Alesis fusion), kako bih mogao da ga povezem sa muz karticom i vucem osam "boja", kada ga koristim pri izradi aranzmana..
Hvala unapred! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
... Lesha mi rece neki dan da su u Artistu snizili K2661 za nekih 700€ dole, tras... Znam da je bio oko 2 soma...
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
heh...mogu mislit kako bi čika slowstar odgovorio na ovu dilemu :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Izmedju ta 2 fantom,odma.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
E, voleo bih cuti i cika Slobino misljenje!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Ja ne bih razmisljao- fantom, odmah
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Izmedju ove dve, glasam za Fantoma. Klavir na ovom Korgu je skoro neupotrebljiv za neku ozbiljniju svirku, a i Rhodes je ispod proseka...sve ostalo je super.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Zar je potrebno bilo sta da dodam na ove komente ispred?
Naravno, nikada ono g....ce sa lampicom u levom cosku, to je ipak "kako mali Đokica zamišlja sint" izvinjavam na agresivnom stavu, ali barem je tu situacija jasna, zar ne, pogotovo kada su klaviri u pitanju, da i ne spominjemo Hammonde, i to gomilu, a tek gudači... Srećno ti bilo Nemanja, i neka te dobro služi! P.S. ne zaboravi da za isti uzmeš i V-stand, na mom "spider pro" stalku ne stoji dobro, a kao neka su firma...
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Zaboravio sam da napomenem da je kada se svira živo, od neverovatne važnosti da je ulaz u P.A. sistem kvalitetan, a još bi više preporučio da se veže balansiranim TRS kablom, jer su kod dotičnog izlazi BALANSIRANI, a ukoliko ne, da se koristi dobar stereo direct box, razlika u zvuku je neverovatna!
We are not alone in the Universe... Last edited by slowstar; 15-11-2009 at 02:46 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Ja uzeh kako ste mi preporucili Fantoma X8...Jos vam nista ne mogu reci o licnim utiscima, jer ga imam tek jedan dan...Ali imao sam prilike da probam i g8 prilikom preuzimanja svoga (x8)...pa sam se malo razocarao...u X..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I jos par pitanja: 1. Vredi li ga dopunjavati sa SRX prosirenjima, koliko su i gde se mogu nabaviti (polovna ili nova)? 2. Gde mogu naci za njega PCMCIA adapter za storage karticu? Znam da je njegova cena negde oko 10-ak evra, ali ga nema nigde ili ja ne znam gde..? Takodje ako neko ima visak tog adaptera bio bih zahvalan kada bi se javio.. Eto tako drustvo... Cujemo se! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Korg M3 ili Fantom G | dacko | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 31 | 13-10-2010 04:14 PM |
Roland Fantom G vs. Fantom X | sRce | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 12-05-2008 05:54 AM |