|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Administrator
|
![]()
ako imas vise hardova, instaliraj na jedan neku od distribucija (iAtkos, recimo) cisto da imas kao backup, a moze i da ti olaksa instalaciju tog "pravog" sistema.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Mogu li oni samo da se iskopiraju sa postojece Leopard instalacije?! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Administrator
|
![]() Quote:
Zato je i najbolje da vidis na insanelymacu sta tacno preporucuju za tvoju konfiguraciju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Naravno... I nema puno, chipset i sound, mrezu je sam prepoznao bez ikakvog kext-a, znaci li to da ce tako biti i sa originalnim Leopardom?!
Jos nesto... U svim uputstvima pise da se instalira uz pomoc postojeceg Leoparda (distribucija), moze li bez njega i kako?! Meni vec godinu dana sve radi sa iDeneb-om, samo me interesuje kako da napravim da to sve bude sto vise "or'ginal"... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Administrator
|
![]() Quote:
Ja sam isto instalirao sa postojecim leopardom (pokrenuo neki iAtkos koji je jedva radio, nije ni USB hardove prepoznavao) pa iz njega instalirao 10.6 na drugi hard. Izgleda da je tako najsigurnije posto bi u protivnom morao da pravis USB stick sa instalacijom i potrebnim kextovima. Pogledaj takodje i Lifehacker tutorijal za OSX86... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
Mora ceo hard da se ostavi samo za journalled format. U sustini mozes imati i NTFS na tom disku, ali to ne bih preporucio...
Podeli hard kako hoces, ali imaj jedan poseban samo za Mac... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
banned
|
![]()
mogla se praviti particija, bar kada sam se ja bavio tim sportom pre nekoliko godina, ali je mala komplikacija, po?to se ili mora praviti poseban boot meni u windowsu, ili se mora drndati sa boot menijem u biosu, tako da, ako misli? da tome nisi dorastao, bolje lepo instaliraj na poseban disk i u?ivaj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |