|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
ja mislim da efi-x resava problem... a mislim i da ce raditi na tvojoj konfiguraciji, proveri... iscitaj malo o tome... evo i link...
www.efi-x.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Administrator
|
![]() Quote:
@hofmann: ako su komponente kompatibilne sa 10.6.1 onda ce definitivno raditi na 10.5.8 i na 10.6.2. zvucna, sudeci po m-audio sajtu, nije kompatibilna sa 10.6 tako da se bolje drzi 10.5.8. Takodje, vidi na insanelymacu da nadjes neki guide sa chameleon/pc-efi bootloaderom posto ce ti to drasticno olaksati update sistema u odnosu na distribucije, a i softverski je blize fabrickom apple sistemu (minimalno patchovanje). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Mislis da inicijalno instalira originalni Leopard uz pomoc Cameleon Bootloadera i nakon toga update-uje sistem najnormalnije, kao da je pravi Mac?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() @hofmann: jedina razlika je sto 10.6 ima 64-bitne verzije nekih drajvera, ali ti to i nije bitno posto neces pokretati 64-bitni kernel nego ces biti u default modu (32-bitni kernel sa 64-bitnim aplikacijama). sad sto se tice dodatnih drajvera (za tvoju zvucnu, itd...), to ces morati da pogledas na forumima sta se tacno koristi. s obzirom da imas normalan procesor (nije AMD ili neki stari model), ne bi trebao da se zamaras sa razlicitim kernelima. dovoljan ti je default appleov ("vanilla"). Last edited by puRe; 20-11-2009 at 11:06 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
|
![]()
ako imas vise hardova, instaliraj na jedan neku od distribucija (iAtkos, recimo) cisto da imas kao backup, a moze i da ti olaksa instalaciju tog "pravog" sistema.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Mogu li oni samo da se iskopiraju sa postojece Leopard instalacije?! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Administrator
|
![]() Quote:
Zato je i najbolje da vidis na insanelymacu sta tacno preporucuju za tvoju konfiguraciju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Naravno... I nema puno, chipset i sound, mrezu je sam prepoznao bez ikakvog kext-a, znaci li to da ce tako biti i sa originalnim Leopardom?!
Jos nesto... U svim uputstvima pise da se instalira uz pomoc postojeceg Leoparda (distribucija), moze li bez njega i kako?! Meni vec godinu dana sve radi sa iDeneb-om, samo me interesuje kako da napravim da to sve bude sto vise "or'ginal"... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|