Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 19-10-2009, 08:21 PM   #71
Ad Fines
Stara Rumski Elita 2003.

Ad Fines's Avatar

Default Re: Pozdravlja vas Steinberg!!!!

Na zemaljskoj kugli ima vecih problema od slicnih ovome.....neka se ti veliki mozgovi uhvate u kostac sa tim problemima......osobno, ja sam za njih sitna riba.....nek hvataju desetke miliona novaca kojima se trag gubi preko noci. Za cubase koji ja koristim, nemaju za jednu placu, kamoli za vise. Utjerivaci su tu da tlace sirotinju, a veliki su za njih preveliki......
Ad Fines is offline   Reply With Quote
Old 19-10-2009, 08:42 PM   #72
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Da mi smo uvek veci katolici od pape.
Zapadnjaci (a odatle dolazi 99% krekovanog softvera) ce da jure sitne usere istog u zemljama 3 sveta. A nebave se kako da po?pse svoje koji to prave.
Kao kada bi dileri dop valjali po Knezu, a panduri jure dzankere!
LACKY is offline   Reply With Quote
Old 19-10-2009, 08:44 PM   #73
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ad Fines View Post
Utjerivaci su tu da tlace sirotinju, a veliki su za njih preveliki......
Ja i govorim o uterivačima, a oni su nažalost za sirotinju pogubni isto koliko i same korporacije.

Sticajem okolnosti, moja supruga se upravo vratila sa posla (vodi jednu likovnu galeriju) i kaže da im je došao lik kom je "hitno bila potrebna instalacija za najnoviju verziju MS Office-a". Prijatan lik, bio voljan da im plati

Quote:
Originally Posted by LACKY View Post
Kao kada bi dileri dop valjali po Knezu, a panduri jure dzankere!
To i biva, doduše ne baš u Knez Mihajlovoj. Novi Beograd pun takvih slučajeva.

Pozdrav,

Vasa

P.S. Kako god bilo - pamet u glavu.

Last edited by awacs; 19-10-2009 at 08:47 PM.
awacs is offline   Reply With Quote
Old 19-10-2009, 10:47 PM   #74
quake
Banned

Sta vam je bre ljudi?.....Steinberg vam pokloni soft a vi u frci....pa vecina onih koji su se nameracili da kupe C5 su to i uradili a ostali polako instaliraju OSX i prelaze na Logic ili traze neka druga resenja sto Steinbergu opet ne ide u korist.To su potencijalni kupci ili zadovoljni korisnici (sve im je dobro posto je sve dzabe) pa barem svojim stalnim pricama reklamiraju C5.....Jel vam nije cudno sto se crack pojavio tek sada?....sta to znaci,da je Peteru i Petru trebalo svo ovo vreme da sede i pisu ga?Ajde bre.....bolje brisite ovu temu i uzivajte na miru.
quake is offline   Reply With Quote
Old 19-10-2009, 10:49 PM   #75
don corleone
Member

Talking Re: Pozdravlja vas Steinberg!!!!

Eh kad bi kod mene zavirili imali bi sta da vide
Kako da kazem, ja moram da se sluzim "narodnim" verzijama softvera iz razloga zato sto jos ne zaradjujem od onoga sta radim i za sta se skolujem. Moram iz necega da naucim da radim da bi mogao jednog dana da kupim originalnu verziju nekog softvera.

E sad postoji jedan drugaciji problem kod nas, a to je sto bi svako dao pare pre za neki hardver nego za softver ( u vecini slucajeva) , a to je zatoo sto je ovde normalno da imas ilegalan softver. Niko ni ne obraca paznju. Predpostavljam da 90% ima ilegalan Windows sto je neki pocetak.

Onda kad smo tako krenuli i forum se reklamira time sto konfiguracije koje sklapaju podrzavaju os x, sto je (predpostavljam) ilegalno od strane microsofta.

p.s.
Zakoni postoje da bi se krsili
don corleone is offline   Reply With Quote
Old 19-10-2009, 10:50 PM   #76
Patalo
Member

Patalo's Avatar

Quote:
Originally Posted by quake View Post
sta vam je bre ljudi?.....steinberg vam pokloni soft a vi u frci....pa vecina onih koji su se nameracili da kupe c5 su to i uradili a ostali polako instaliraju osx i prelaze na logic ili traze neka druga resenja sto steinbergu opet ne ide u korist.to su potencijalni kupci ili zadovoljni korisnici (sve im je dobro posto je sve dzabe) pa barem svojim stalnim pricama reklamiraju c5.....jel vam nije cudno sto se crack pojavio tek sada?....sta to znaci,da je peteru i petru trebalo svo ovo vreme da sede i pisu ga?ajde bre.....bolje brisite ovu temu i uzivajte na miru.
+1000
Patalo is offline   Reply With Quote
Old 19-10-2009, 10:54 PM   #77
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
Originally Posted by quake View Post
Sta vam je bre ljudi?.....Steinberg vam pokloni soft a vi u frci....pa vecina onih koji su se nameracili da kupe C5 su to i uradili a ostali polako instaliraju OSX i prelaze na Logic ili traze neka druga resenja sto Steinbergu opet ne ide u korist.To su potencijalni kupci ili zadovoljni korisnici (sve im je dobro posto je sve dzabe) pa barem svojim stalnim pricama reklamiraju C5.....Jel vam nije cudno sto se crack pojavio tek sada?....sta to znaci,da je Peteru i Petru trebalo svo ovo vreme da sede i pisu ga?Ajde bre.....bolje brisite ovu temu i uzivajte na miru.
Čini mi se da si proma?io poentu poslednjih par strana "priče o C5". Po?to se odavno zapravo ne priča o dotičnom softveru.

Pozdrav,

Vasa
Old 19-10-2009, 11:00 PM   #78
lesha
Vibrator

lesha's Avatar

da ne bismo dalje ovde gusili, pozivam vas da se pridruzite diskusiji na chatu
lesha is offline   Reply With Quote
Old 20-10-2009, 02:08 AM   #79
belu
Junior Member

belu's Avatar

Ja se duboko izvinjavam sto sam zapoceo ovakvu neprimernu temu..Inace imam orginal Cubase5 vec 5-6 meseci..Al jebi ga nisam mogao da izdrzim da vas ne izvestim..Moderatori mislim da mozete da zatvorite temu..pozdrav
belu is offline   Reply With Quote
Old 20-10-2009, 02:17 AM   #80
quake
Banned

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
Čini mi se da si proma?io poentu poslednjih par strana "priče o C5". Po?to se odavno zapravo ne priča o dotičnom softveru.

Pozdrav,

Vasa
Aha....u offtopicu ste....izvinjavam se...
quake is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules