|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#71 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Na zemaljskoj kugli ima vecih problema od slicnih ovome.....neka se ti veliki mozgovi uhvate u kostac sa tim problemima......osobno, ja sam za njih sitna riba.....nek hvataju desetke miliona novaca kojima se trag gubi preko noci. Za cubase koji ja koristim, nemaju za jednu placu, kamoli za vise. Utjerivaci su tu da tlace sirotinju, a veliki su za njih preveliki......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Pro Member
|
![]()
Da mi smo uvek veci katolici od pape.
Zapadnjaci (a odatle dolazi 99% krekovanog softvera) ce da jure sitne usere istog u zemljama 3 sveta. A nebave se kako da po?pse svoje koji to prave. Kao kada bi dileri dop valjali po Knezu, a panduri jure dzankere! |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Sticajem okolnosti, moja supruga se upravo vratila sa posla (vodi jednu likovnu galeriju) i kaže da im je došao lik kom je "hitno bila potrebna instalacija za najnoviju verziju MS Office-a". Prijatan lik, bio voljan da im plati ![]() To i biva, doduše ne baš u Knez Mihajlovoj. Novi Beograd pun takvih slučajeva. Pozdrav, Vasa P.S. Kako god bilo - pamet u glavu.
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 19-10-2009 at 08:47 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Banned
|
![]()
Sta vam je bre ljudi?.....Steinberg vam pokloni soft a vi u frci
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Member
|
![]()
Eh kad bi kod mene zavirili imali bi sta da vide
![]() Kako da kazem, ja moram da se sluzim "narodnim" verzijama softvera iz razloga zato sto jos ne zaradjujem od onoga sta radim i za sta se skolujem. Moram iz necega da naucim da radim da bi mogao jednog dana da kupim originalnu verziju nekog softvera. E sad postoji jedan drugaciji problem kod nas, a to je sto bi svako dao pare pre za neki hardver nego za softver ( u vecini slucajeva) , a to je zatoo sto je ovde normalno da imas ilegalan softver. Niko ni ne obraca paznju. Predpostavljam da 90% ima ilegalan Windows sto je neki pocetak. Onda kad smo tako krenuli ![]() p.s. Zakoni postoje da bi se krsili ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#78 |
Vibrator
|
![]()
da ne bismo dalje ovde gusili, pozivam vas da se pridruzite diskusiji na chatu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Junior Member
|
![]()
Ja se duboko izvinjavam sto sam zapoceo ovakvu neprimernu temu..Inace imam orginal Cubase5 vec 5-6 meseci..Al jebi ga nisam mogao da izdrzim da vas ne izvestim..Moderatori mislim da mozete da zatvorite temu..pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |