|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Zna li iko na koji nacin funkcionise V-stack.
Na spoljni midi signal uspevam da nakacim VST instumente i efekte ali ne mogu nikako da kroz V-stack rutiram spoljni audio signal. U Luninom mixeru namestim da spoljni signal ide preko Asio Scope drajvera ali se ne pojavljuje u V-stacku iako sam u njemu namestio da uzima ulaze sa Asio Scope drajvera. Isto mi se desava i sa Sb live.Ulaz sa kartice ne mogu nikako da dobijem u V-stacku.Procitao sam help ali nigde nije objasnjen postupak kako da dobijem signal u njemu iako on navodno moze da obradjuje spoljni signal pomocu VST i Direct X efekata. Kako dodati npr. neki Vst efekat na signal sa SB Live in-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
vidim vec 5 godina niko nije odgovorio na ovo pitanje
a mene muci isti problem al polako skontavam da v-stak i nije pravljen za audio vec samo za vst instrumente ili gresim? pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
mada sam procitao da moze da mu se ubudzi audio preko rewire
mada nisam uspeo |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
ReWire 2 support: audio channels can be sent from a ReWire-compatible application to V-STACK for effects and EQ processing
evo link: http://www.steinberg.net/en/products...k_product.html e sad sta se ovde tacno misli ....? dali kao da se salje u njega pa da se vraca nazad ili nesti trece |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
banned
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
jel mu to dodje nesto kao da njega koristim kao master procesor tj. da master izlaze saljem u njega...??
ili mogu svaki kanal da saljem u njega pa da vraca u sekvencer na sekvencerov master out? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
banned
|
![]()
on ti bukvalno slu?i kao rack, mo?e se koristiti i za master procesiranje. Lepo ga u?itaj, pa vidi, ?ini mi se kao da pita?, a da nisi ba? ni proverio niti shvatio kako radi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
pa da sam shvatio ne bi pitao
samo sam ga koristio u standalone modu uzgred u zivotu nisam imao rek niti ista u reku , niti znam kako se spajaju stvari u reku sa interfejsom i kompom.... moje iskustvo je svedeno na sekvencer pluginove.....mikrofon , interfejs monitore to je to al nem ni veze...cackacu |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|