![]() |
Steinberg V-Stack
Zna li iko na koji nacin funkcionise V-stack.
Na spoljni midi signal uspevam da nakacim VST instumente i efekte ali ne mogu nikako da kroz V-stack rutiram spoljni audio signal. U Luninom mixeru namestim da spoljni signal ide preko Asio Scope drajvera ali se ne pojavljuje u V-stacku iako sam u njemu namestio da uzima ulaze sa Asio Scope drajvera. Isto mi se desava i sa Sb live.Ulaz sa kartice ne mogu nikako da dobijem u V-stacku.Procitao sam help ali nigde nije objasnjen postupak kako da dobijem signal u njemu iako on navodno moze da obradjuje spoljni signal pomocu VST i Direct X efekata. Kako dodati npr. neki Vst efekat na signal sa SB Live in-a. |
Re: Steinberg V-Stack
vidim vec 5 godina niko nije odgovorio na ovo pitanje
a mene muci isti problem al polako skontavam da v-stak i nije pravljen za audio vec samo za vst instrumente ili gresim? pozz |
Quote:
|
mada sam procitao da moze da mu se ubudzi audio preko rewire
mada nisam uspeo |
Quote:
Koliko se ja secam, on moze da bude rewire host, nista vise... |
ReWire 2 support: audio channels can be sent from a ReWire-compatible application to V-STACK for effects and EQ processing
evo link: http://www.steinberg.net/en/products...k_product.html e sad sta se ovde tacno misli ....? dali kao da se salje u njega pa da se vraca nazad ili nesti trece |
Quote:
|
jel mu to dodje nesto kao da njega koristim kao master procesor tj. da master izlaze saljem u njega...??
ili mogu svaki kanal da saljem u njega pa da vraca u sekvencer na sekvencerov master out? |
on ti bukvalno slu?i kao rack, mo?e se koristiti i za master procesiranje. Lepo ga u?itaj, pa vidi, ?ini mi se kao da pita?, a da nisi ba? ni proverio niti shvatio kako radi.
|
pa da sam shvatio ne bi pitao
samo sam ga koristio u standalone modu uzgred u zivotu nisam imao rek niti ista u reku , niti znam kako se spajaju stvari u reku sa interfejsom i kompom.... moje iskustvo je svedeno na sekvencer pluginove.....mikrofon , interfejs monitore to je to al nem ni veze...cackacu |
All times are GMT +1. The time now is 08:53 PM. |