|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#71 |
Member
|
![]()
Peco ss..za pricu o tome kako nastaju pesme ti moram reci..kralj si najstrasniji..I svi koji su normalni znam da su tu i da ih pritiska svakodnevna i uzasna glupost po nasoj zemlji...Mogu dodati puno toga ali bi bio strasni kandidat za ban a i ne treba to da cinim...Nadam se da ce nasa zemlja izaci iz crne rupe,da ce svi licemerni postati odgovorni i ozbiljni pa da ce Sabanima i Kitama u lice u medijima reci da su zalutali...i da je to muzika za dizanje testa..Da ce pevaljke i decaci koje ja zovem Tozovci sa splavova svirati samo tamo a ne po eminentnim tv stanicama...i da necemo vise slusati gde su jeli sarme i bili na pecanju..moraju se opet zbog takvih otvarati vecernje skole,i moramo prestati da razmisljamo samo o novcu ali svi...neke stvari ne mogu biti kupljene..na zalost ovde se kupuje sve...Zelim da osvane dan kada ce oko mene nestati glupost...Budite moji saborci cenim vas sve...UBIJMO GLUPOST MISLIM DA MOZEMO...VELIKI POZZ ZA SVE VAS...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Pro Member
|
![]()
Pra pa pa prapapa/pra pa pa prapapa!
Ko kaze da niko ne ulaze u alternativu! E sad sto svaka dobra alternativa jednoga dana postane main streame! Pa valda je to i cilj. Alternativno, znaci ukazujes, da ono sto vlada nije dobro. Znaci da si bolji ili(u najmanju ruku) intersantniji! Ako je neko ceo zivot alternativa, znaci da je losa alternativa! |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Moderator
|
![]()
to je takmichenje bilo nameshteno radi privlachenja paznje.
poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Banned
|
![]()
volio bih da čujem sve zaklete anti-narodnjake , pobornike kvalitetne i urbane muzike da naprave jedan klip...sa klavijaturom, ili gitarom, nebitno...klip u kome će precizno skinuti harmonije ,odsvirati foršpil i otpjevati sa trilerima npr neku Šabanovu pjesmu...taj neka pokaže koliko je muzički vješt i neka onda kaže - eto pljujem na ovo!
evo jedna relativno laksa...oću da čujem sve ove ukrase na foršpilu...trilere u vokalu...i harmonijske ukrase http://www.youtube.com/watch?v=65cRrO253GY&translated=1 Last edited by balthazaar; 30-09-2009 at 11:35 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Voleo bi da chujem bilo koga od narodnjaka da isprogramira neku Drum en Bejs ili chak i elektro jazz numeru u Ableton Live-u... Ovako nesto.. Mozda je maalkice tezi zadatak ali ipak, Shaban je Shaban ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Banned
|
![]()
Uprkos što sam i sam prvenstveno programer, te ću malo pljunuti na svoj fah - istina je isitan - programiranje se uz određenu količinu urođene muzikalnosti može naučiti - al nikad neću pjevati ko šaban
![]() uzgred...odlična je ova stvar što si stavio ![]() Last edited by balthazaar; 30-09-2009 at 11:53 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Banned
|
![]() Last edited by balthazaar; 30-09-2009 at 12:17 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Pro Member
|
![]()
balthazare navodis omladinu na blud i nemoral... ccccc nemoj tako nije to dobar nacin!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Banned
|
![]()
Sve treba probati! Jedno iskustvo više! Ja kad sam probao shvatio sam da ne mogu da prismrdim, a ne da otpjevam nešto slično...da odsviram nekako i mogu sa ne tako vještim trilerima...al kad dođe do pjevanja...mrka kapa!! Od tada gajim jedan specifični respekt prema narodnjacima !
Last edited by balthazaar; 30-09-2009 at 01:14 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
banned
|
![]()
Mislim da vam svima promice poenta, bez postovanja stvaraoca, ma koliko nam se "svidjalo" njegovo delo, prica o pogubnoj muzici ili sta ti ja znam cemu gubi smisao. Svi se na srecu razlikujemo, i dalje, nismo odrasli niti se razvijali u istoj sredini, nemamo iste puteve, nemamo iste godine, imamo svako svoj ukus. Ne moramo se sloziti u mnogo cemu, ali ako ne postujemo jedni druge, i ako ne pokusamo da iz tudjeg ugla gledamo na bilo koju pesmu i uzivanje u njoj, onda o postovanju nas samih nema takodje nista.
Ja ne slusam narodnu muziku zato sto mi ne lezi, nikada se nisam u njoj nasao, nikada niko oko mene nije izrazavao makar i malo sentimenta za nju. Kada idem gradom, ja je ne cujem, u mojoj glavi su neki drugi zvukovi. Ali da je pljujem, a ne slusam je, i to u bilo kom obliku, ne mogu, niti zelim. Kada cujem nesto sto mi se ne svidi, prebacim kanal, izadjem ili ne udjem u kafic u kome se pusta, i to je moj "protest", ako se tako moze nazvati. Kada vam se nesto ne svidi, vi uradite bolje! Nema kvalitetnijeg primera od tog. E da, svaka cast Klifordu, ali ja eto npr vise volim Red Snapper i Square Pusher-a, slicno, a opet, razlicito! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dokle vise sa plagijatima... | kVu | Razno | 40 | 19-07-2013 02:28 AM |
Glupost godine | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 20 | 17-08-2007 08:39 AM |
glupost do zla boga | alavuk | Audio Software | 8 | 27-09-2006 05:05 PM |