Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 09-09-2009, 10:23 PM   #41
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Default Re: Dokle ide ljudska glupost ???

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
To moje pisanije be?e ironično, ali eto ostade neshvaćeno.

Pozdrav
Ja sam cisto onako dohvatio tvog posta.
Jasna stvar.
Smara vise kuknjava kako je neko upropastio muziku, i kako ovde vise niko nece da slusa (recimo) Rok.
Sto ne da nije tacno!
LACKY is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2009, 02:47 AM   #42
supersonic
Member

supersonic's Avatar

Vanzemaljac, pravi je muškarac.

Volim te balkane moj !
Old 11-09-2009, 05:44 AM   #43
kVu
Pro Member

kVu's Avatar

Quote:
Originally Posted by Danny Lou View Post
kujara koja je shvatila da ovaj tupavi narod voli sisu i pichku. ostalo nista vise nije vazno, vazno je da sisa i picka sto vise titraju a uz sta i na koga je to nakacheno i kako se ta ponasa to svakoga boli kurac, jedino nas pacenike koji moramo to da gutamo i da se negdje u nekoj prici dovedemo u veza sa takvom ni iz kog razloga drogiranom splachinom od drolje...

neko ce reci vendi, dj krmak, mica trofrtaljka, mara i derventske lole, vip, renome, juzni vjetar, cvrcak, prdez i tako dalje da su pametni ljudi i da narodu daju ono sto narod trazi, zaradjuju pare i tako dalje.
alooooo ako pravim splacine koje svinje jedu ne znaci da mogu sutra praviti rucak na sastanku G8 (ne srbijanskom)!

e sad u ovakvim situacijama uvijek (hvala Bogu) svako ima nesto reci i to je dobro, ljudi se istresu malo ako ne mogu na doticnima ali zakljucak uvijek izvisi...

e pa zasto mara i ostala banda ne bi krenuli da prave kvalitetne pjesme, sa ultra dobrim tekstovima pa na takav nacin zaradjivali pare???
zato sto ih boli q*ac i zato sto money makes the world go round... daj sto vise za sto manje vremena
kVu is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2009, 06:11 AM   #44
kVu
Pro Member

kVu's Avatar

Quote:
Originally Posted by LACKY View Post
Ja sam cisto onako dohvatio tvog posta.
Jasna stvar.
Smara vise kuknjava kako je neko upropastio muziku, i kako ovde vise niko nece da slusa (recimo) Rok.
Sto ne da nije tacno!
pa izvini, al tacno je... koji to nas bend u poslednje vreme dobro zvuci osim pozerskog van goga? svaki album je negde debelo zasran.. ili u autorskom ili u producentskom delu posla

recimo novi negativ.. ono je blago receno odvratno. Iako su pesme mozda dobre ja ne mogu da slusam garazni demo snimak sa vokalom koji brije na 5 kila i krvare usi, a jos je i pojacan nenormalno u odnosu na sve ostalo.. cak i oni koji nemaju veze sa muzikom cuju da tu nesto ne valja i nece da slusaju

a jedini bend koji je uspeo da izgura neke "novije" pesme medj' repertoare rok bendova je YU grupa, a i taj album ima vec 5 godina.. i to je svima ok ploca, mogla je i bolje ali sasvim ok... dakle, moze se!

a posle lepo pustim rok iz devedesetih (recimo generaciju 5 sa dj. davidom) i uzivam u lepoti zvuka jebote, pored toga sto su dobre i same pesme

dok kod narodnjaka nema zezanja sa produkcijske strane, velika lova je u pitanju.. to mora da bude full i da stoja jebe kevu posle u shvabiji da bi dosla opet da iskesira 30 somica marini za novu plocu

dakle realno... ja kad sam bio klinac imao sam izbor.. i slusao sam generaciju 5, sunshine, prvi negative, dlm, partibrejkerse, eyesburn, orthodox celts itd itd.. i to je sve bilo i vise nego korektno.. sada izbor ne postoji, a to sto postoji uglavnom ne valja... jedino "matorci" sto mogu malo da pomognu da usmere klince da ne odlepe od degenerizama zvanih grand, bn, lazarevic produkcija, renome i ostalih

my 5 cents :P
Old 11-09-2009, 07:44 AM   #45
Hepek
Member

Quote:
Originally Posted by MHz View Post

U bog je .... koji joj je...hahhaha, da se nije dobro nadrmala.
često ?altajuci kanale nalitim na ovako ne?to i ne mogu da dodjem sebi, i ne znam ko ovo moze da slusa, i na kraju ko ovakvim debilima pravi pjesme...
Hepek is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2009, 08:44 AM   #46
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

@kvu: a strip?
HeatMan is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2009, 10:04 AM   #47
Danny Lou
Pro Member

Danny Lou's Avatar

KVU kazes matorci bi mogli izvuci... ali koliko ima voljnih matoraca koji su se u vecini slucajeva sreli sa kretenima od klinaca kojima su htjeli pomoci i koji su rekli sami sebi: "e sad sam nesto pogurao, pomogao i vise necu nikad!"???

u trash smo upali i nema nam nazad...

ovako ako nastavi i gerogiev ce poceti da prima narodnjake u studio... samo je pitanje vremena...

https://goo.gl/images/Elp8Ee
Danny Lou is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2009, 12:15 PM   #48
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
Originally Posted by kVu View Post
pa izvini, al tacno je... koji to nas bend u poslednje vreme dobro zvuci osim pozerskog van goga? svaki album je negde debelo zasran.. ili u autorskom ili u producentskom delu posla
Nevolja sa domaćim "urbanim" bendovima je samo u tome ?to mahom prave muziku za svoju ekipu, ?to na?alost vodi u samoizolaciju. Mo?da gre?im, ali većina ih zvuči tako.

Nedostatak mainstreama je upropastio rok scenu u Srbiji. Jb? "scenu" u kojoj postoji samo alternativa. Alternativa u odnosu na ?ta? A mainstream pop/rok je nestao onog momenta kada su bendovi iz političkih razloga odbili da sarađuju sa mainstream medijima 90'ih - istim tim Pinkom, RTS-om i sličnima. I nisu ni Pink ni RTS zatvorili vrata rok muzici, ona se sama durila. Bilo je davno, ali se jo? uvek sećam.

Pozdrav,

Vasa
Old 11-09-2009, 03:02 PM   #49
kVu
Pro Member

kVu's Avatar

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
Nevolja sa domaćim "urbanim" bendovima je samo u tome ?to mahom prave muziku za svoju ekipu, ?to na?alost vodi u samoizolaciju. Mo?da gre?im, ali većina ih zvuči tako.

Nedostatak mainstreama je upropastio rok scenu u Srbiji. Jb? "scenu" u kojoj postoji samo alternativa. Alternativa u odnosu na ?ta? A mainstream pop/rok je nestao onog momenta kada su bendovi iz političkih razloga odbili da sarađuju sa mainstream medijima 90'ih - istim tim Pinkom, RTS-om i sličnima. I nisu ni Pink ni RTS zatvorili vrata rok muzici, ona se sama durila. Bilo je davno, ali se jo? uvek sećam.

Pozdrav,

Vasa
e tako je... ali to ipak previse dugo traje.. ne znam u cemu je problem. Verujem da kad bi bendovi radili ponovo kako treba i dobijali samo sat vremena nedeljno na bilo kojoj od ove dve televizije da bi bilo sasvim dovoljno... samo nek postoji izbor

@danny

uvek ima nazad... a sto se tice georgieva, bolje i to nego da slusam sergeja, vasica, kovacevica i ostalih umetnika sa pesmama od kojih mi se vise sere... teska ljubavna depresija... )) narodnjaci bar imaju 3-4 ritma koji vrte a ovi samo jedan!

@heatman

strip je puko.. a i bas me cudi ))

lm, ne zelim da se neko oseti uvredjenim. svi mi radimo za jbnu lovu na kraju krajeva pa snimao i svinju kako grokcje u tuc tac aranzmanu.. Ne iznosim samo svoje vidjenje, vec to isto misle i mnogi sa kojima sam pricao na tu temu.

pozdrav
Old 11-09-2009, 04:08 PM   #50
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Quote:
Originally Posted by kVu View Post

recimo novi negativ.. ono je blago receno odvratno. Iako su pesme mozda dobre ja ne mogu da slusam garazni demo snimak sa vokalom koji brije na 5 kila i krvare usi, a jos je i pojacan nenormalno u odnosu na sve ostalo.. cak i oni koji nemaju veze sa muzikom cuju da tu nesto ne valja i nece da slusaju

a jedini bend koji je uspeo da izgura neke "novije" pesme medj' repertoare rok bendova je YU grupa, a i taj album ima vec 5 godina.. i to je svima ok ploca, mogla je i bolje ali sasvim ok... dakle, moze se!

a posle lepo pustim rok iz devedesetih (recimo generaciju 5 sa dj. davidom) i uzivam u lepoti zvuka jebote, pored toga sto su dobre i same pesme

dok kod narodnjaka nema zezanja sa produkcijske strane, velika lova je u pitanju.. to mora da bude full i da stoja jebe kevu posle u shvabiji da bi dosla opet da iskesira 30 somica marini za novu plocu

dakle realno... ja kad sam bio klinac imao sam izbor.. i slusao sam generaciju 5, sunshine, prvi negative, dlm, partibrejkerse, eyesburn, orthodox celts itd itd.. i to je sve bilo i vise nego korektno.. sada izbor ne postoji, a to sto postoji uglavnom ne valja... jedino "matorci" sto mogu malo da pomognu da usmere klince da ne odlepe od degenerizama zvanih grand, bn, lazarevic produkcija, renome i ostalih

my 5 cents :P
Pepersi su u kukuruzima pored Indjije prodali 100 000 karata!
Tako da moja prica stoji, to sto niko nece da slusa domaci rock govori nesto drugo.
Znaci nije da niko nece da slusa, vec to sto nece svasta da slusa!
LACKY is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules