|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Member
|
![]()
Vanzemaljac, pravi je muškarac.
Volim te balkane moj !
![]() |
#43 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
recimo novi negativ.. ono je blago receno odvratno. Iako su pesme mozda dobre ja ne mogu da slusam garazni demo snimak sa vokalom koji brije na 5 kila i krvare usi, a jos je i pojacan nenormalno u odnosu na sve ostalo.. cak i oni koji nemaju veze sa muzikom cuju da tu nesto ne valja i nece da slusaju a jedini bend koji je uspeo da izgura neke "novije" pesme medj' repertoare rok bendova je YU grupa, a i taj album ima vec 5 godina.. i to je svima ok ploca, mogla je i bolje ali sasvim ok... dakle, moze se! a posle lepo pustim rok iz devedesetih (recimo generaciju 5 sa dj. davidom) i uzivam u lepoti zvuka jebote, pored toga sto su dobre i same pesme dok kod narodnjaka nema zezanja sa produkcijske strane, velika lova je u pitanju.. to mora da bude full i da stoja jebe kevu posle u shvabiji da bi dosla opet da iskesira 30 somica marini za novu plocu dakle realno... ja kad sam bio klinac imao sam izbor.. i slusao sam generaciju 5, sunshine, prvi negative, dlm, partibrejkerse, eyesburn, orthodox celts itd itd.. i to je sve bilo i vise nego korektno.. sada izbor ne postoji, a to sto postoji uglavnom ne valja... jedino "matorci" sto mogu malo da pomognu da usmere klince da ne odlepe od degenerizama zvanih grand, bn, lazarevic produkcija, renome i ostalih my 5 cents :P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Moderator
|
![]()
@kvu: a strip?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Pro Member
|
![]()
KVU kazes matorci bi mogli izvuci... ali koliko ima voljnih matoraca koji su se u vecini slucajeva sreli sa kretenima od klinaca kojima su htjeli pomoci i koji su rekli sami sebi: "e sad sam nesto pogurao, pomogao i vise necu nikad!"???
u trash smo upali i nema nam nazad... ovako ako nastavi i gerogiev ce poceti da prima narodnjake u studio... samo je pitanje vremena... |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Nedostatak mainstreama je upropastio rok scenu u Srbiji. Jb? "scenu" u kojoj postoji samo alternativa. Alternativa u odnosu na ?ta? A mainstream pop/rok je nestao onog momenta kada su bendovi iz političkih razloga odbili da sarađuju sa mainstream medijima 90'ih - istim tim Pinkom, RTS-om i sličnima. I nisu ni Pink ni RTS zatvorili vrata rok muzici, ona se sama durila. Bilo je davno, ali se jo? uvek sećam. Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#49 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
@danny uvek ima nazad... a sto se tice georgieva, bolje i to nego da slusam sergeja, vasica, kovacevica i ostalih umetnika sa pesmama od kojih mi se vise sere... teska ljubavna depresija... ![]() ![]() @heatman strip je puko.. a i bas me cudi ![]() lm, ne zelim da se neko oseti uvredjenim. svi mi radimo za jbnu lovu na kraju krajeva pa snimao i svinju kako grokcje u tuc tac aranzmanu.. Ne iznosim samo svoje vidjenje, vec to isto misle i mnogi sa kojima sam pricao na tu temu. pozdrav ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Tako da moja prica stoji, to sto niko nece da slusa domaci rock govori nesto drugo. Znaci nije da niko nece da slusa, vec to sto nece svasta da slusa! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dokle vise sa plagijatima... | kVu | Razno | 40 | 19-07-2013 02:28 AM |
Glupost godine | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 20 | 17-08-2007 08:39 AM |
glupost do zla boga | alavuk | Audio Software | 8 | 27-09-2006 05:05 PM |