Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 11-09-2009, 03:02 PM   #11
kVu
Pro Member

kVu's Avatar

Default Re: Dokle ide ljudska glupost ???

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
Nevolja sa domaćim "urbanim" bendovima je samo u tome ?to mahom prave muziku za svoju ekipu, ?to na?alost vodi u samoizolaciju. Mo?da gre?im, ali većina ih zvuči tako.

Nedostatak mainstreama je upropastio rok scenu u Srbiji. Jb? "scenu" u kojoj postoji samo alternativa. Alternativa u odnosu na ?ta? A mainstream pop/rok je nestao onog momenta kada su bendovi iz političkih razloga odbili da sarađuju sa mainstream medijima 90'ih - istim tim Pinkom, RTS-om i sličnima. I nisu ni Pink ni RTS zatvorili vrata rok muzici, ona se sama durila. Bilo je davno, ali se jo? uvek sećam.

Pozdrav,

Vasa
e tako je... ali to ipak previse dugo traje.. ne znam u cemu je problem. Verujem da kad bi bendovi radili ponovo kako treba i dobijali samo sat vremena nedeljno na bilo kojoj od ove dve televizije da bi bilo sasvim dovoljno... samo nek postoji izbor

@danny

uvek ima nazad... a sto se tice georgieva, bolje i to nego da slusam sergeja, vasica, kovacevica i ostalih umetnika sa pesmama od kojih mi se vise sere... teska ljubavna depresija... )) narodnjaci bar imaju 3-4 ritma koji vrte a ovi samo jedan!

@heatman

strip je puko.. a i bas me cudi ))

lm, ne zelim da se neko oseti uvredjenim. svi mi radimo za jbnu lovu na kraju krajeva pa snimao i svinju kako grokcje u tuc tac aranzmanu.. Ne iznosim samo svoje vidjenje, vec to isto misle i mnogi sa kojima sam pricao na tu temu.

pozdrav
kVu is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules