|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
Zasto li me to ne cudi?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Pa ovo nije na RTS-u, znaci nije za pretplatu. Nije ni Na Pinku, ili jeste ako se sada zove BN.
Ja taj kanal nemam. Ajde da budemo realni, za 500 evra na ovoj televiziji bilo ko moze 3 minuta cak i da prdi u mikrofon. Pa ko voli neka izvoli. Last edited by LACKY; 07-09-2009 at 10:34 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]()
Nije care ovde u pitanju ni 3 minuta, ni 500 evra, ni izbor tv stanice. Nesto nam fali u glavi (mis'im nama generalno kao naciji). Skidam im kapu za poslovanje, biznis, brzo miksanje, produktivnost, podelu rada i sta ti sve ne... Ali zasto da gledamo shund? OK neka rade sta hoce, ali kad ja cujem da devojcica od 5-6 godina u igri peva pesmu "a kod tebe su jos uvek moje gacice" pozelim da se nikad nisam vratio iz USA i da nastavim tamo da studiram zvuk (ta se pesma vrtela na Pinku, zar ne?). Ajde to, al sto poskidase sve one grcke i turske ritmove.......???
![]() Nije Awacs ovde problem u brzom miksanju. Mozes ti da ga propustis i kroz 5 SSL-a, ali dok on ne cuje onaj triler i ne razbije flashu o glavu to nije hit... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
Strategija Marine Tucaković za pravljenje hitova
Svaki posao u ?ivotu mora biti dobro osmi?ljen, a kvalitetna strategija je pola posla. Najbr?a "pesnikinja" svih vremena (oko 100 pesama dnevno), Marina Tucaković je uvek u velikom poslu, jer joj se dnevno javi pola estrade sa ?eljom da im napi?e 10 novih pesama - 10 novih hitova, te mora racionalno da tro?i svoje vreme. Praskozorje. Marina spava sa povezom preko očiju. Zvoni telefon. Marina (pospano): mmmm... alo! Glas sa druge starne ?ice: Ej, ćao, Maki, jesam li te probudila? Stoja ovde. Marina (skida povez): U, bre, Stojanka, vidi? li ti koliko je sati? Stoja: Izvini, ja se sad vratila sa tezge. Nego, htela sam da te pitam. Hoću da napravim bombu od albuma, da jebem kevu svim ovim kurvetinama i otvaračicama usta, pa sam htela da mi ti napi?e? pesme. Pare nisu problem. Marina (uzima papir i olovku): Ma nema? frke. Nego, ti si ipak klasa, moraću da ulo?im dosta vremena, oko 2 meseca, a to će ba? da ko?ta...(računa). Je l puno 30 hiljada evra, pola unapred, pola po obavljenom poslu? Stoja (ushićeno): Ma gde mnogo, superi?ka. Sad ću da ti uplatim 15 soma na tekući račun. Aj, čujemo se se za 2 meseca, neću da te ometam. Marina odlazi u klozet. Uzima redom bočice od parfema, domestosa, cifa, vima i čita etikete na njima. Munjevito pravi nekoliko rima: emulgator - integrator, patnja i bol - etil alkohol, balzam - orgazam.... Posle 5 minuta se vraća iz kupatila i uključuje kompjuter. Otvara jedinu pesmu koju je ikada napisala, 1982, i random metodom, na 10 različitih načina umeće novostvorene rime, i pravi 10 novih pesama. Isključuje kompjuter, pakuje torbu i kreće u banku. Podi?e 15 'iljada koje je uplatila Stoja i odlazi u turističku agenciju gde uplaćuje dvomesečno letovanje na Sej?elima. Dva meseca kasnije. Susret sa Stojom. Marina (crna ko Med?ik D?onson): Gotovo, Stojo! (Pru?a joj 10 papira sa tekstovima). Stoja: Ju, al si pocrnela, kao da si na moru bila. (Pru?a joj 15 hiljada) Marina (pare u d?ep): Ma kakvom moru, crn je ovo posao, moja Stojo. Stoja (zadovoljno čita pesme): Jebaću im kevu sad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
beat takeshi kitano sve objasnio ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Member
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?gl=CA&hl=en&v=E7IUR_fFypI
jedan od najvećih hitova svih vremena, vrh vrhova, scenografija, image, tekst je izuzetno inteligentan, poetičan. Svaki put pustim suzu kad ovo čujem. Obavezno pogledati ovo muzičko antologijsko ostvarenje!!! Najjači je svemirac s harmonikom, ko je ovo smislio majko mila....? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
kako to mozete da se izrazavate pa zar vam ne pada na pamet da je producent doticne tu na forumu??? kako mozete tako da pricate o necijem radu??? cccccccc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 08-09-2009 at 12:11 PM. Reason: smajli |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dokle vise sa plagijatima... | kVu | Razno | 40 | 19-07-2013 02:28 AM |
Glupost godine | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 20 | 17-08-2007 08:39 AM |
glupost do zla boga | alavuk | Audio Software | 8 | 27-09-2006 05:05 PM |