|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
kreten-triper jesam.Točka. Najvi?e zato jer je cijena (i pare i ?ivci)rackiranja bila previsoka.. bar za ono ?to sam na kraju dobio. (IMHO) Da sam radio neki DIY projekt od nule, tipa Gyraf G9, GSSL, neki Neve klon, imao bi 3 puta manje problema!!! Ok, bilo pa pro?lo.. ?to se tiče inserta.. nije problem nadograditi.. kao ni dosta toga, jer je cijela sprava rađena sa svrhom naknadnih modifikacija: -pristup modulima je olak?an tako ?to samostalno vise na "L" profilima unutak racka a ne na donjoj ploči (ona se kod mene miče kao kod originalnog 1176) -prilikom rezanja kanala ostavljeno je dovoljno mesa i na pcb-u, i na njegovom panelu za dodatne điđa-bađe -PSU je u zasebnom dijelu ..i tako.. sva?ta ne?to
![]() |
![]() |
#22 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Vidio.
![]() |
![]() |
#23 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
E stari moj.... kod tog mutant-primata je bilo zami?ljeno da ploče budu pričvr?ćene specijalnim talijanskim pločicama, međutim firma koja je izrađivala te pločice je u pregovorima odustala od posla jer su u to vrijeme krenuli sa prizvodnjom podno?ja za plug-in varijante preampa, pa im je ovo bio preveliki zalogaj.... i tako je na kraju odlučeno da se ploče kanala ipak pričvrste bukvinim rjetkim drvetom ( a ne parketom) ?to zbog vodopropusnosti materijala a bogami i zbog topline ukupnog sounda.... jerbo bukvino drvo ima taj vintage karakter ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
Member
|
![]() Quote:
A bukva je bukvalno parket. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
MCI Master
|
![]()
bukvakno tako
jerbo rack mci paket mora imat malo i drva ko sto i orginalni stol ima drvovine ![]() @ regi .. btw nasao sam neku shemu za vari phase.. pa sada cemo da vidimo kako to fercera ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]()
daj, ba? me zanima.. o tome ima jako malo na netu
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|