|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
MCI Master
|
![]()
nije tajna i nabavio ih je od mene
![]() svaka cast najljepse uradjeni MCI rack do sada ..bez ljutnje ali ovo je VRH!!!!! RESPECT!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
Ha ha, tako si govorio i za naase rackirane MCI kanale, bas si nestasan. Nemoj ovo Idekius da vidi, jer je esteta u dusi!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Nije tajna, ali točne cijene se ne sjećam.. Znam samo da smo kvalitetno pregovarali. ![]() Nabavio kod Rogine (a kod kog drugog?) edit: sad vidim da se javio uva?eni član ![]()
___________________________________________ the midrange is the key Last edited by Reinhardt; 01-09-2009 at 11:08 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
Ih propao bi forum da se Rogina ne javi, nego ja cekam stecaj njegovog studija, pa da uzmemo dzaba te MCI kanale, njemu ionako ne trebaju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Hvala!!!! ![]() ![]() ![]() Evo jo? sličica..
![]() |
![]() |
#16 |
Mason
|
![]()
Nisam ni sumjao da je Rogina snabdevač modulima. A ko bi drugi?
![]() Reinhardt? Šta si uradio od ulaza, izlaza...?
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 01-09-2009 at 11:59 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Standardno..line in (op-amp), mic in (jensen), line out (mci trx).
Insert point mi ne treba. Kad se sprava finalno dovede u red, planiram jo? ubaciti sklop za fazni pomak (phase shifting circuit), za kojeg je predviđeno mjesto u racku i na frontpanelu. Daklem, ne?to kao http://www.littlelabs.com/ibpjr.html, ili http://www.radialeng.com/re-phazer.htm Ako neko ima shemu ili link za istu, bio bi zahvalan!! tnx Regi
![]() |
#18 | |
MCI Master
|
![]() Quote:
he ehe istina onda su vasi bili najljepsi ali mislim da bi se i idek slozio da je ovo odlicno slozeno ![]() BTW!!! imam on stock .... 1 kanal , mozda i 3 za EQ rack ![]() MCI FOREVER!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Mason
|
![]() Quote:
(Reinhardt je veći kreten-triper i od mene ![]() Jedino mala, ali zaista malena zamerkica je to ?to nisu izvučeni inserti, kad već mogu, a dobro dodju za kačenje nekoh kompresora, ili kori?ćenje MCI eq-a u npr. Nuendu, preko external FX. Mo?e to i ovako, ali... mislim da bolje sa insertima. Hi-Z i ja retko koristim, ali, koristim ga tu i tamo... kad ti treba line in isključi? Hi-Z, a kada ti treba Hi-Z... opet klik na prekidač. Generalno... ovo jeste najlep?e rackirani MCI koji sam do sada video...
![]() |
![]() |
#20 |
Member
|
![]()
Vidi?, vidi?...nije ni čudo ?to je Rein zabrijao na design. Toliko ru?na oplata od nekog outboarda kao onaj primat kojeg je imao od Mandraka(sad je kod mene) stvarno tjera čovjeka da ga pali samo u nu?nim momentima. Čim mi Elektroivo postavi struju u novom studiju čeka ga redesign. Kod moga MCI-ja su ploče unutra pričvr?ćene parketom. Majke mi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|