![]() |
Mci jh502d+
5 Attachment(s)
Voah!
Nakon vi?e od godine dana planiranja, prikupljanja dijelova.. pa jo? godinu da se sve to ugradi, ispita.. .. predstavljam vam svoje rije?enje rackiranja 2 kanala mci deska. Radi se o seriji 500D, sa modifikacijama (od tuda mali plusić na kraju naziva MCI JH502D).:) Glavna ideja je bila koristiti dijelove najreprezentativnijih proizvođača u domeni pro-audia, te obazirati se na sonična pobolj?anja prilikom izrade/ugradnje.. a koliko sam uspio u svemu, ne znam, pokazati će vrijeme Hvala svima koji su mi pomogli na ovom dugom putu, a prvenstveno Rumskom forumu koji mi je svojim postojanjem otvorio nove poglede,ideje,nova poznanstva..te se nadam ovim putem vratiti dug:wink:. Ako nekog zanimaju detalji o izgradnji, tu sam. Pozdrav, Regi. P.S.fotke su rađene mobitelom :cry:, okačit ću bolje kad tad..časna pionirska! |
Re: Mci jh502d+
izgleda do jaja!
Ko iz fabrike.... |
super izgleda!
|
E sad ces da uzivas u dojajnoj farbi koju daje MCI:wink:...za mene vrh preamp.Super slozeno,cestitke.
|
Hvala ljudi!
Dobio sam za jedan drum tracking rackirana 2ch od uva?enog člana, Mandraka (tnx,man!), totalno se zapalio za isti i rekao da kad tad krecem u nabavku.. I tako je sve počelo. |
Bravo!!! Izgleda SUPER!!!
|
Svaka cast! Brutalno! Ah taj sound....
|
Quote:
|
Quote:
..a i ti kad si u zg,javi se za :beer:, a i da vidi? novi prostor :da: |
Ako nije tajna koliko te je kostao MCI modul, i gde si ga nabavio?
|
All times are GMT +1. The time now is 09:00 PM. |