|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
ne brini za mic.
radim sa 5600a na vokalu 7/10puta (pored u87). odlican je pogotovo ako nemas najbolje akusticko okruzenje, jer mudrim odabirom polar paterna dobijas vrhunske rezultate. stoga, njegov rotary switch u ruke i hitno se igrati sa paternima, (mozda promijeniti preamp, konvertere, slusanje..)
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Konvertori i preamp mi nisu najsrecniji, ali se uopste ne zalim na zvuk koji dobijam sa 5600, jako mi se dopada sta vise! Sta mi ti preporucujes vezano za paterne?Ja ga drzim striktno na kardioidi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
kreni od kardioid prema omni paternu, pa ces primjetiti kako se low end manje kolorira, izoblicuje, ima bolju definiciju.
opet ponavljam, igraj se sa pozicijama dok ne steknes rutinu, jer mi se tu cini da nema nekih tajnih recepata. sretno!
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() posto je to mike uporebljiv za mnogo toga (IMHO), za vokale (zenske vecinom) ga parim sa avalon737, za kick sa MCI502D,za bas gtr sa ADL600.. tako.. svasta nesto bila je neka prica na forumu o uparivanju majka i prea..kao ne ide lampa na lampu. ne bih se slozio. pozz
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Evo ja danas radio prvi session sa njim (jes da mi je pre odvratan Voicemaster) i sam dry snimljen vokal zvuci ekstra bez ikakvog eq-a... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
nije on odvratan. to je koristan uredjaj ukoliko ne koristis njegov eq,comp,deeser..dakle samo micpre. a taj micpre se isplati (i moze se vrlo lako) modificirati!! cak i osnovni mod (zamjena op-ampa) uciniti ce od njega i na uho bolji uredjaj!
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pa samo njegov pre i koristim... EDIT: Stvarno nisam imao nameru nikog da vredjam niti da se svadjem, slova ljudi pogresno shvataju da me ne shvatite pogresno... Last edited by Jan; 06-08-2009 at 07:42 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Shtanc diskova u Srbiji gde? | Jan | Razno | 5 | 23-05-2009 01:16 PM |
Da li ovo ima da se kupi u Bg ili Srbiji? | Klarinetista | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 11-01-2008 07:14 PM |
Audix u Srbiji | OFF | Razno | 5 | 05-11-2006 06:50 PM |