|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
ovaj thread nije unistiv od strane jednog,o tome svi odlucuju...
Zao mi je ako se iko oseca napadnutim,to govori o njemu a ne o meni...! Bas sam bio dobrica... Tezu o Shandorovu nisam izmislio,pitaj Kornelija,Odzaklijevsku,Piano,u ostalom koji se kurac prawdam... Cowek je faca...! Ostala ekipa je na spotovima drugih koji mlate vise od nas... Pa ne sisaju bas supak... Ne mozes da zamislis koga sve znam dobro,a imam sranje godina... Kakve to ima veze...ma hebi ga,i ja se palim,dobar je post,dajte dobre mixewe pa da pricamo! To je za neuke klince,da ne budu neuki,da shvate da se mora raditi a ne srati i cekati da padne s neba i vst-a... Ajmo dalje,mixewi...!
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 06-08-2009 at 01:23 AM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Logic 8, MIDI, MIDI kanali? Pomoc | MUzzY | Audio Software | 11 | 25-05-2009 12:20 AM |
RACKIRANI MCI 500c kanali Bijeli i Smedji!!! | roginator | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 02-12-2007 10:42 PM |