|
|||||||
| Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#11 |
|
Banned
|
Svirka je vrlo dobra. Ne znam sto se svi mnogo trude da dokazu da su lose odsvirali? Bubanjar je odlican. Gitarista je uvezban. Klavijature rade pos'o, a pevac i basista mogu da prodju.
Voleo bih da cujem live snimke svih onih koji smatraju da je to lose svirano. Verovatno nisu nikad nista odsvirali... I usnimljeno je sasvim solidno. Svi fajlovi su upotrebljivi. Miks cu poslati cim nadjem vremena... Za vecinu miksova mislim da su potpuno unisteni. Da ima jedno 10 db vise bas nego sto treba, da ima reverba koji je besmislen. Da je kompresovano vrlo lose i nerezonski... Mislim da je vecina radila na malim i losim monitorima. Nisam preslusao poslednje mikseve, kad nadjem vremena... |
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests) | |
|
|