|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Moderator
|
![]()
e lepo!
Ima i boljih stvari,vidim da je interesantno,aj mozda okacim jos kanala... Sad sam sa telefona ,hebi ga,ali jedva cekam da cujem saw! Imao ga,nesto nije sljakao,bas me zanima kako zwuch ,cujem da je do yaya...! To je prvi visekanalni snimac koji sam drndao! U je... Pre dez' godina... '99.... Brrr...al sam mator...
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
ima li neka laksa stvar, od ove sam se sav preznojio
![]()
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Moderator
|
![]()
"Sorry, the free service is at full capacity. Please try later bla,bla...
Nece... Hebi ga...
![]() |
#25 | |
Moderator
|
![]()
Dajte neke mrz fajlove (mp3), da ne skidam 111MB sa rapid-a...
![]() Quote:
Uh,matori...
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 31-07-2009 at 04:49 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Senior Member
|
![]()
Evo moje prve verzije. Nisam nista insertovao na master.
http://www.fileden.com/files/2007/7/...Mix%201%29.mp3 Bas me zanimaju misljenja kako zvuci ovo. Pozdrav! Last edited by Tribal_kg; 31-07-2009 at 04:47 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Moderator
|
![]()
Odmah fale visoki... kao kroz jorgan...
...bas bubanj i bass problem kod svih... ...vokal tih... mada si jedini relativno ok slozio reverb na njemu i vreme reverba... ali bih voleo da mogu da ga cujem... ali do sada najbolji... Morate voditi racuna o overhedima! koji je levi a koji desni... Jwdino po prelazima (tomovi) je moguce utvrditi,ko je slusao kontru (HiHat)iz mesta se zayebbo... Glasnija je u suprotnom OH...
![]() |
#28 |
Senior Member
|
![]()
Za visoke sam provalio cim sam uporedio sa tvojim i Awacovim mixom ali nisam hteo da ih uporedjujem dok sam mixao da bih video kako ce da ispadne.
Bass ne znam kako da ukrotim. Definitivno cu se jos namuciti oko njega. Vracam se nazad pa kad budem bolje smixao okacicu. Znaci dosta ova vezbica posto nikada pre nisam mixovao live band (osim isto ovaku neku vezbicu). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Moderator
|
![]()
Samo rokaj,shefe...!
I da,napisite krato ipak ko na cemu radi,sta kako...
![]() |
#30 |
VIP Member
|
![]()
sad sam preslusao (na lap topu PowerBook G4) par mikseva..
Awacs - nekako mi sve tanko, nema noge migde..bubanj kao male kutije / konzervice..ostalo onako Muzzy - preterao sa reverbima..i napanjio ga mnogo u miksu.. krtza - cuje se noga (!), vokal ima i delay (super).. itd, itd.. mislim - pesma ima 3 instrumenta i niko se nije nesto potrudio da napravi da zvuci puno, masno..ne znam sta je odsvirano (ali zvuci kao da ima 2 i po instrumenta!!) nekako mi sve nepovezano, nema obog "lepka" sto drzi miks i sve instrumente... bez nekih "kreativnih trikova" svaki miks ce da zvuci manje - vise isto..
Ja sam svestran - sve mi je strano ! Sinewave Surfers Messy Boys SE16 Zoran http://www.facebook.com/album.php?ai...2&l=57cd77e7d1 http://soundcloud.com/dabear Last edited by DaBear; 31-07-2009 at 06:23 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Logic 8, MIDI, MIDI kanali? Pomoc | MUzzY | Audio Software | 11 | 25-05-2009 12:20 AM |
RACKIRANI MCI 500c kanali Bijeli i Smedji!!! | roginator | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 02-12-2007 10:42 PM |