|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
Znaci, totalno sam rasejan! Prekopirao sam pogresnu adresu i sad moram ponovo da podizem!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]()
jel jos neko probao da mixa? Ajde,free kanali na prvoj strani...
![]() |
#13 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
http://www.sendspace.com/file/tl775t Mo?da i nije neki miks, ali je odlična pesma - biće hit 1/1 Pozz
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
|
![]()
Fino! Mozda je malkice duzi reverb na vokalu a ostalo suvo, ali fino...
Napisite samo osnovno,koji program,plagovi,to ce biti interesantno za ljude... Da,vidis, HiHat je Behringer B-5... Govance,ali za te stvari jako lepo radi... Evo moj stari mix bez UAD,samo PT le sa svojim gate/comp , eq i reverb... desni klik,save target/link as
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
Evo konacno sam uspeo da podignem svoj mix.
http://rapidshare.com/files/26137228...vezba.rar.html Tu su dve iste varijante ali je na prvoj malo jaci bas. Kad sam radio bio sam zagluvljen od slusanja pa sam ostavio obe varijante mada je primer 2 normalniji. Sad sam ga preslusao ponovo i sad bih malo smanjio reverb na vokalu i malo bih na pojedinim mestima drugacije uradio balans instrumenata. Glavna misao vodilja mi je bila da je ovo "live" svirka i da mix treba da bude u tom maniru. Voleo bih da cujem vase komentare, sta je dobro i sta je lose, tj. kako i kojim Plug-inovima eventualno dobiti bolji zvuk kako na pojedinim instrumentima tako i na ukupnom snimku! Last edited by akordeonista; 29-07-2009 at 02:11 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Evo prave verzije, nije bitno bolja, ali je bar prava: http://www.sendspace.com/file/3bmhz8 Quote:
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa P.S. U pravu si kad kažeš da pesma nervira dok je miksaš, ultra naporan aranžman za slušanje, ali takve su bile te osamdesete...
![]() |
![]() |
#18 |
Moderator
|
![]()
Hebi ga, narodnacki tezga bend,lepo ja reko da pogase ba' al heb' ga,onije',ona',nisu,jel "to je sound, stari,to rahadi opahasno...!"
![]() Bubanj je jamana rekording kast'm u koji je lik zgruvao 4-5000€ sa sve cinjelama i plehovima i nije "paIste"...! ![]() ![]() ![]() Motif mislim da je 6ica... Strat,nadrkan i fender deluxe nesto... ali nema procesor,neke pedale,DS-1 ili tako nesto, vec se i ne secam, Bass je Peavey nesto... I Beta87a... Moju opremu sam vec pomenuo...jedino sto je ono stari mix bez uad-a...
![]() |
#19 |
Member
|
![]()
Evo nekog pokusaja.Program je sawstudio(po prvi puta u zivotu) i njegovi eq,comp,revhttp://www.sendspace.com/file/b2plaa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Logic 8, MIDI, MIDI kanali? Pomoc | MUzzY | Audio Software | 11 | 25-05-2009 12:20 AM |
RACKIRANI MCI 500c kanali Bijeli i Smedji!!! | roginator | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 02-12-2007 10:42 PM |