|
Pravna Pitanja Ovdje pi?ite sve ?to znate ili ?elite znati o autorskim pravima, ugovorima sa agentima/izdavačkim kućama itd... i sve ostalo ?to dotiče pravnu stranu poslovanja s glazbom. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Vrlo je simptomaticno da u roku od par meseci neko dva puta za redom pokusava da proturi zakonske "novitete" koji treba dodatno da zagorcaju ionako maksimalno otezan zivot svih koji u ovoj zmlji zive od svoje kreacije...
Prvo ono povecanje ionako prevelikih poreza na autorske ugovore a sad i ovo... Ono prvo nije proslo(mada malo je falilo da prodje) a ovo ,videcemo? Sto se mene tice,neovisno o tome sto ono o porezima na autorske ugovore nije proslo, ja sam na kraju ipak primoran da otvorim firmu(sto sam i uradio)u sustini ne da bih olaksao sebi,vec da bih olaksao ljudima za koje radim,to jest da bih bio konkurentniji u ponudi... Tako sam ja kao autor izlozen dodatnim(ionako velikim) mesecnim troskovima u sustini samo da bih mogao da upesno nastavim utakmicu... Nama definitivno fali jedno OZBILJNO udruzenje koje bi se OZBILJNO bavilo zastitom nasih prava i koje bi(da takvo postoji) vec bacalo drvlje i kamenje po svim medijima i institucijama na ovakve svinjske predloge... |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kori?ćenje muzike u reklamnim spotovima bez pitanja autora - molim savet | i? pile preko ?ile! | Pravna Pitanja | 45 | 14-11-2009 11:17 PM |