Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 12-06-2009, 06:13 PM   #31
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Default Re: McMarko feat Sky Wikler

http://www.youtube.com/watch?v=an2X8HSM8i8&translated=1

dragane, da nisi s ovim imo šta kad je rađeno? Pošto znam da ti je Knez zemljak...
balthazaar is offline   Reply With Quote
Old 13-06-2009, 01:51 AM   #32
bassystem
Stara Rumski Elita 2003.

bassystem's Avatar

igore, awacs, fala na lijepim riječima

jan, ja stvarno ne znam ?ta je tebi, kad ovako reaguje?...ja mislim da ni jednom riječju nisam ostavio utisak da me bilo ?ta vrijeđa i da se ljutim...ja se jednostavno ne sla?em da je čovjek preslikan kao ?to sam i napisao, a da mo?e da liči, to naravno...who see jesu ok, tu se sla?em, ali da marko ne mo?e da se promijeni to se ne sla?em...preko noći, naravno da ne...pa ni ja nisam naučio da sviram za jedan dan...ali ovdje nije poenta u raspravi ko bolje repuje, nego da li vam se dopada pjesma...eto

samo mi nije jasno za?to ti tako ?ustro reaguje? ako se nisam slo?io s tobom oko toga....ja se naravno nisam naljutio, nije mi ni na kraj pameti, nego mi je drago da pročitam ?ta vi mislite o toj pjesmi, i opet ti ka?em: nisam se uvrijedio i hvala ti na pohvalama za muziku

baltazare, nisam ni?ta radio na toj pjesmi (na?alost), mada su mi i rambo i knez zemljaci))
bassystem is offline   Reply With Quote
Old 13-06-2009, 04:25 AM   #33
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Lijepo ti pristaje onaj kontrabas, Djelujs mi nekako ozbiljnije!
LACKY is offline   Reply With Quote
Old 13-06-2009, 04:58 AM   #34
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Quote:
Originally Posted by bassystem View Post
igore, awacs, fala na lijepim riječima

jan, ja stvarno ne znam ?ta je tebi, kad ovako reaguje?...ja mislim da ni jednom riječju nisam ostavio utisak da me bilo ?ta vrijeđa i da se ljutim...ja se jednostavno ne sla?em da je čovjek preslikan kao ?to sam i napisao, a da mo?e da liči, to naravno...who see jesu ok, tu se sla?em, ali da marko ne mo?e da se promijeni to se ne sla?em...preko noći, naravno da ne...pa ni ja nisam naučio da sviram za jedan dan...ali ovdje nije poenta u raspravi ko bolje repuje, nego da li vam se dopada pjesma...eto

samo mi nije jasno za?to ti tako ?ustro reaguje? ako se nisam slo?io s tobom oko toga....ja se naravno nisam naljutio, nije mi ni na kraj pameti, nego mi je drago da pročitam ?ta vi mislite o toj pjesmi, i opet ti ka?em: nisam se uvrijedio i hvala ti na pohvalama za muziku

baltazare, nisam ni?ta radio na toj pjesmi (na?alost), mada su mi i rambo i knez zemljaci))
Ma jok, ne reagujem zustro, slova, pa se da drugacije protumaciti...Kao sto rekoh, muzika mi se super svidja, MCing mi se ne svidja, kad Vikler krene da repuje to je vec druga stvar, mada i tekst McMarka mi je vec chuto, flow definitivno nije na zavidnom nivou, a Viklera sam u ovakvom izdanju vec cuo milion puta, tu se glavni problem javlja sto sam ja po defaultu reper, mislim bavim se repom, rep muziku radim iz ljubavi, bez para, i kad slusam svaku rep stvar obratim paznju na tekst i flow i to, ako reper u pesmi gde se repuje nema dobar flow (to ce vam Vrach malo bolje pribliziti od mene, ako se javi, sta je flow) , nego samo prica uz ritam, onda sam taj rep nema smisla i gusi ostatak pesme (muziku, aranzman itd) ja u ovoj pesmi nisam ni u jednom trenutku uhvatio poentu sta oni tu pricaju, niti se cega secam iz nje, stihovi su mi isto nezanimljivi, nigde nijedna kompleksnija shema rimovanja, nit me je nasmejalo... a preslusao sam je 3 puta, znaci nesto ne stima ...

Nasao sam druge pesme McMarka na youtube-u, i u njima ne lici na Popaja niti malo, mozda ga je tako zavozila ova muzika, ali opet mi se ne svidja, kao MC nema skill...Dok su Who See bas zreli MC-ijevi i jako ih cenim, oni imaju to sto Marko nema...

Ako je ova pesma namenjena rep publici, onda kod istih pesma ne pije vodu, a ako je namenjena sirokoj publici, pitanje je kako ce da siroka publika shvati lika koji mase pred kamerom i prica neku pricu, koja se ni ne upamti tako lako...

Uopste nisam nesto napet ili nesto, nego dajem kreativni komentar za rep u pesmi...
Jan is offline   Reply With Quote
Old 13-06-2009, 07:12 AM   #35
alavuk
Pro Member

alavuk's Avatar

jansha ko jos slusa strofe , refreni su bitni ... seti se samo monteniggerse (npr.!) niko nece da se seti strofe odma vec refrena ...

xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda"
alavuk is offline   Reply With Quote
Old 13-06-2009, 09:15 AM   #36
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

ko sto znate, ja sam se vec par put izjasnio sta mislim o nasem rapu.....hhmmmm

konkretno, u ovoj pesmi...meni onja sa bradom i cvikama bolje repuje..bolje slaze reci i ima bolji flow. kao pravi...
kod nasih rapera ( sto je slucaj i ovde) svremena na vreme rep se pretvori u neko zezatorsko pricanje, kao iz nekog pozorista ili sta vec..ili postane (maltene) kao govor sa neke pijace ili iz kafane... neozbiljno.

muzika - ne kapiram uopste. Matrica mi nije za rep uopste...refren krajnje neozbiljan, cak malo naivan i "deciji" po melodijai... Branko Kockica materijal, maltene...(da nije reco o pivu!!)
- a muzika i ono malo zvukova (sinti, na pr) krajnje nemastoviti. Svako svira za sebe i to sad kao treba da radi...

e sad, posto ne kapiram bas najbolje naze trziste i njegov odnos prema nasem rapu..ne znam sta da kazem. Da li ce da bude "hit", da li je to TO?
DaBear is offline   Reply With Quote
Old 13-06-2009, 09:48 AM   #37
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
e sad, posto ne kapiram bas najbolje naze trziste i njegov odnos prema nasem rapu..ne znam sta da kazem. Da li ce da bude "hit", da li je to TO?
Pa vidi?, ja nijednog trenutka nisam kapirao ovu pesmu kao rep/hiphop (nemam pojma kako se već to zove) nego kao pesmu u kojoj se u strofama sticajem okolnosti priča umesto da se peva. I radi mi upravo zato ?to je van ?anra - prosto pesma A to ?to je refren "dečji" - pa, pivopije su velika deca
Old 13-06-2009, 09:55 AM   #38
peruzza
VIP Member

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post

U pedes' marke, to je TO!
peruzza is offline   Reply With Quote
Old 13-06-2009, 04:36 PM   #39
lesha
Vibrator

lesha's Avatar

moracu da se slozim sa vracem, meni se bas i ne svidja, nekako je nepovezano, a mozda i zbog toga sto ne pijem pivo..

refren sa viklerom je ok, ali mc marko...
lesha is offline   Reply With Quote
Old 14-06-2009, 07:43 PM   #40
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Meni se svidja bas zato sto nije klasichna "hip hop-rep-gen'sta-srbija medj urmama" pesma.... "Matrica" je kuul, tachno kako treba... Mogu slobodno da kazem da me "radi" numera... Iako se jezim "Balkanskog" hip-hopa, ovo je svetla tachka ili svetlos' na kraju tunela za spomenuti "pravac"...
silicon science is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules