|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Banned
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=an2X8HSM8i8&translated=1
dragane, da nisi s ovim imo šta kad je rađeno? Pošto znam da ti je Knez zemljak... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
igore, awacs, fala na lijepim riječima
jan, ja stvarno ne znam ?ta je tebi, kad ovako reaguje?...ja mislim da ni jednom riječju nisam ostavio utisak da me bilo ?ta vrijeđa i da se ljutim...ja se jednostavno ne sla?em da je čovjek preslikan kao ?to sam i napisao, a da mo?e da liči, to naravno...who see jesu ok, tu se sla?em, ali da marko ne mo?e da se promijeni to se ne sla?em...preko noći, naravno da ne...pa ni ja nisam naučio da sviram za jedan dan...ali ovdje nije poenta u raspravi ko bolje repuje, nego da li vam se dopada pjesma...eto samo mi nije jasno za?to ti tako ?ustro reaguje? ako se nisam slo?io s tobom oko toga....ja se naravno nisam naljutio, nije mi ni na kraj pameti, nego mi je drago da pročitam ?ta vi mislite o toj pjesmi, i opet ti ka?em: nisam se uvrijedio i hvala ti na pohvalama za muziku baltazare, nisam ni?ta radio na toj pjesmi (na?alost ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Pro Member
|
![]()
Lijepo ti pristaje onaj kontrabas, Djelujs mi nekako ozbiljnije!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Nasao sam druge pesme McMarka na youtube-u, i u njima ne lici na Popaja niti malo, mozda ga je tako zavozila ova muzika, ali opet mi se ne svidja, kao MC nema skill...Dok su Who See bas zreli MC-ijevi i jako ih cenim, oni imaju to sto Marko nema... Ako je ova pesma namenjena rep publici, onda kod istih pesma ne pije vodu, a ako je namenjena sirokoj publici, pitanje je kako ce da siroka publika shvati lika koji mase pred kamerom i prica neku pricu, koja se ni ne upamti tako lako... Uopste nisam nesto napet ili nesto, nego dajem kreativni komentar za rep u pesmi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Pro Member
|
![]()
jansha ko jos slusa strofe , refreni su bitni ... seti se samo monteniggerse (npr.!) niko nece da se seti strofe odma vec refrena ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
VIP Member
|
![]()
ko sto znate, ja sam se vec par put izjasnio sta mislim o nasem rapu.....hhmmmm
konkretno, u ovoj pesmi...meni onja sa bradom i cvikama bolje repuje..bolje slaze reci i ima bolji flow. kao pravi... kod nasih rapera ( sto je slucaj i ovde) svremena na vreme rep se pretvori u neko zezatorsko pricanje, kao iz nekog pozorista ili sta vec..ili postane (maltene) kao govor sa neke pijace ili iz kafane... ![]() muzika - ne kapiram uopste. Matrica mi nije za rep uopste...refren krajnje neozbiljan, cak malo naivan i "deciji" po melodijai... Branko Kockica materijal, maltene...(da nije reco o pivu!!) - a muzika i ono malo zvukova (sinti, na pr) krajnje nemastoviti. Svako svira za sebe i to sad kao treba da radi... ![]() e sad, posto ne kapiram bas najbolje naze trziste i njegov odnos prema nasem rapu..ne znam sta da kazem. Da li ce da bude "hit", da li je to TO?
![]() |
#37 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#38 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Vibrator
|
![]()
moracu da se slozim sa vracem, meni se bas i ne svidja, nekako je nepovezano, a mozda i zbog toga sto ne pijem pivo..
refren sa viklerom je ok, ali mc marko... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Pro Member
|
![]()
Meni se svidja bas zato sto nije klasichna "hip hop-rep-gen'sta-srbija medj urmama" pesma.... "Matrica" je kuul, tachno kako treba... Mogu slobodno da kazem da me "radi" numera... Iako se jezim "Balkanskog" hip-hopa, ovo je svetla tachka ili svetlos' na kraju tunela za spomenuti "pravac"...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Alavux Feat JJ MC - Ghetto Trash | alavuk | Promocija radova | 27 | 01-10-2009 04:33 PM |
Tiesto Feat. Nelly Furtado - Who Wants To Be Alone | AlmaNach | Razno | 1 | 27-09-2009 10:30 PM |
Djolo feat. rbs feat sha - beograd | alavuk | Promocija radova | 9 | 21-02-2009 05:41 PM |
Elektribe feat. Everlast production | silicon science | Promocija radova | 9 | 08-04-2008 11:50 AM |
DJ kVu feat. Homer Simpson - Spider Pig | kVu | Promocija radova | 14 | 19-02-2008 06:35 AM |