|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
banned
|
![]()
Babylon's Burning... dosta si srao na daljinu, cekam te ovde kroz koji dan.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
![]()
o, da...
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
MAO
|
![]()
al nam se ovaj Kejkz promangupiro aaa
![]() Balti, realno kenjaš ![]() ![]() E da, novog Popaja uglavnom nisam imao prilike da čujem, a i ono što jesam jako teško varim od kad mu se privalila ona iritantna spodoba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Last edited by balthazaar; 12-06-2009 at 12:55 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
Quote:
![]() da zaključimo, svaka slučajnost je slučajna...malo mi ovo sad glupo zvuči...jel se ka?e "svaka slučajnost je nenamjerna i slučajna"?? poz |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
hvala vam na komentarima i pohvalama, puno nam to znači
ali mi nismo imali namjeru da napravimo planetarni hit, sve je ovo nastalo vrlo spontano i brzo (kako je neko primjetio)...marko je dao ideju, ja napravio beat, oni textove...đole je refren razvalio u jednom dahu i to je to...nismo bili toliko ambiciozni da napravimo text ala Desanka Maximović koji će klinci učiti u ?kolama, nego veselu pjesmu za pjevanje preko ljeta uz pivo...u tom duhu i poslu?ajte ovo i dajte komentare... poz i jo? jednom, hvala na komentarima |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Senior Member
|
![]()
Ma meni se ovo ba? sviđa. Cela ideja sa sve spotom i Niggorom na kraju. Odlično. Malo mi je Vikler mutav u refrenu, ali to je do njega i njegovih bekova... Ali čak i pored toga sam lepo razumeo sve ?to je rekao.
Kontrabasista je fenomenalan... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Ovo Pivo je pak ne?to ?to ?elim da čujem ponovo (za razliku od gorepomenute pesme). Matrica - čist kunst. Nigde vi?ka, nigde manjka, nigde nadrndane kontra?abanerije koja je ustvari ?abanerija po sebi (a činilo mi se da Sky beznade?no tone u istu). Super je ona "dvojka"u refrenu, sve taman koliko treba - OPASNO. Refren do jaja, super tekst, i ironičan i autoironičan, mo?' do sutra da se analizira ?ta je (i za?to) dobro, ama na kraju ima da se ka?e samo - super pesma, super aran?irana i smiksana. Ovo + S.A.R.S. + Neozbiljni pesimisti mi uliva sve veću nadu u opstanak pametne duhovitosti na ovim prostorima. Pozdrav P.S. Balti, ti i ja često mislimo na sličan način, ama sad nisam nigde uspeo da nađem ono ?to si ti prona?ao u pesmi. Mislim, meni je ovo sve samo ne tipična "sipam, rolam i je.e mi se za vas, seljani" BalkanGhettoRap budala?tina. Dodu?e, meni je i cela Bad Copy priča vazda bila prijemčiva ba? zbog autoironije koja je kod njih bila prisutna (ili se bar meni činilo da je prisutna). Posle su me i Ice i Sky malo pokolebali, ali ovo me malo otkolebava. A to oba?ka
![]() |
![]() |
#30 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ti ko da si ti repovao pa si se uvredio, a ti na njega nikad neces moci da utices da on promeni svoj nacin repovanja, nisam reko da ste ukrali ideju, muzika mi se jako svidja, ali MC ni u jednom segmentu ne dominira, i ON lici na Popaja, hteo ne hteo, lici, pa se ti ljuti do mile volje... uz svo duzno postovanje Ali kad cujes Who See, pricamo o Crnogorskim reperima, nacin na koji oni repuju i ceo njihov skill je mnogo mnogo ispred doticnog... I ne radi se tu u slucajnosti da je isti tekst, isti motiv, kao sto bi u muzici ti imao ista 3-4 takta, iste melodija, ne znam ne razumem se u to, ja muziku posmatram kao neki DJ i sa inzenjerske strane, nisam muzicar...Radi se o njegovoj izvedbi, koja jako lici na Popajevu izvedbu...Ne znam kako drugacije da ti nacrtam...A on tu izvedbu ne moze promeniti preko noci... Last edited by Jan; 12-06-2009 at 04:35 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Alavux Feat JJ MC - Ghetto Trash | alavuk | Promocija radova | 27 | 01-10-2009 04:33 PM |
Tiesto Feat. Nelly Furtado - Who Wants To Be Alone | AlmaNach | Razno | 1 | 27-09-2009 10:30 PM |
Djolo feat. rbs feat sha - beograd | alavuk | Promocija radova | 9 | 21-02-2009 05:41 PM |
Elektribe feat. Everlast production | silicon science | Promocija radova | 9 | 08-04-2008 11:50 AM |
DJ kVu feat. Homer Simpson - Spider Pig | kVu | Promocija radova | 14 | 19-02-2008 06:35 AM |