|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
MAO
|
![]()
vidiš, meni to nije palo na pamet, a veoma sam veliki fan popajev.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
muzika kida !
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
http://www.sendspace.com/file/uenzvw |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
e, jbg....a ja mislio da nas neće provalit' ?to krademo popajeve ideje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ko je reko da kradete:S Nisam reko to, nemoj mi izvratati reci, samo sam rekao da mi je doticni MC preslikani Popaj, sto bi znacilo da mi lici na Popajev rad, narocito na danasnji njegov rad... A svako ko se iole bavi repom ce prepoznati slicnosti u takozvanom delivery-u sto je jedna od najbitnijih stvari kod jednog MC-ija. A i btw, na zadnjem albumu Popaj ima pesmu "Dok mi se pivo ladi" ![]() Opet muzika mi je super, Vikler ko i uvek super, MC mi se ne svidja... Pozdrav Last edited by Jan; 12-06-2009 at 03:12 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() Quote:
napao si ih da kradu popajeve ideje...kasno ti je sad ![]() inače...mogli ste malo smisliti hukastiji refren , ovaj je...nekako...prosto nije hukast...možda prođe ovoga ljeta, ali ništa dalje vam ne mogu prognozitati...ocjeća se nekako da je pjesma na brzinu rađena...sve je super, ali nisam ništa zapamtio iz svog teksta što su gospoda izdeklamovala ![]() Last edited by balthazaar; 12-06-2009 at 04:00 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
dacu ja tebi hook i motiku ... sad bi svi da budu (mrki reperi) dabear ,
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]()
ha ha ha...valjda mrki medvedi?
![]() inače, šta znam.....sinoć sam se bio malo zarakijao pa mi je proletjela za tren i sjecam se da sam zapamtio da marko pominje da "neko zna bolje njegove tekstove nego on", i sjećam se da se u refrenu pominje "da mi sve ide kao pivo"... ja rep pjesmu procjenjujem na taj način - po tome šta zapamtim iz teksta posle prvog slušanja ![]() ![]() ![]() ![]() eee da...inače od novijih rep tekstova najčešće ne zapamtim ali baš ništa, jer su posve dosadni...znam da Đus u jednoj pjesmi pominje da se "..reperi uvlače u kućice..." ![]() ![]() inače, posle žustrog nadglasavanjaa sa samim sobom, mogu reći da je možda i najbolji rep tekst sa ovih prostoa "Stanar"....Stanujem u zgradi od metara pedest. Na šipovima stoji , jer ispod nje je treset...taj tekst i sad znam čitav...znam i "Zalazak sunca budi nove nade" ![]() Last edited by balthazaar; 12-06-2009 at 11:06 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
banned
|
![]()
da se jos malo proseres, mogao bi napraviti kulu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]()
i to Vavilonsku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Alavux Feat JJ MC - Ghetto Trash | alavuk | Promocija radova | 27 | 01-10-2009 04:33 PM |
Tiesto Feat. Nelly Furtado - Who Wants To Be Alone | AlmaNach | Razno | 1 | 27-09-2009 10:30 PM |
Djolo feat. rbs feat sha - beograd | alavuk | Promocija radova | 9 | 21-02-2009 05:41 PM |
Elektribe feat. Everlast production | silicon science | Promocija radova | 9 | 08-04-2008 11:50 AM |
DJ kVu feat. Homer Simpson - Spider Pig | kVu | Promocija radova | 14 | 19-02-2008 06:35 AM |