|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
A preporucio si mi ovaj Scarbee , nabavio sam ga i radi mi samo kao plugin, mogu ga staviti na insert, a nemam ga kao Vst da ga mogu svirati sa klavijaturom (midi).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ako hoces zvuk koji vuce na zero7 onda ce ti Lounge lizard definitivno dobro doci.
FM8 - ako znas programirat fm sintezu super (ja ne znam ![]() ![]() Atmosphere - za padove, zvona itd. Probaj ako vec nisi i Zebru i Rapture pozzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Lounge lizard cu danas isprobati i ove ostale, od tog programiranja pojma nemam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
A moze li mi neko objasniti send efekte kako da ih koristim, ja sve idem na insert pa tako komp brzo iscrpim?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
http://en.wikipedia.org/wiki/Aux-send |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Dobro znam kako ga staviti, ali kako se ponasaju na pojedinim instumentima, mene nekako to zbunjuje, nije mi isto kao na insertu kada ga koristim??
Npr otvorim jedan fx kanal, stavim reverb na gitaru koja je panoramisana L i kada taj isti reverb stavim na drugu git koja je R, nije mi vise R vec ode na L??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Mislim da te gitare koje saljes na FX kanal ostaju tu gde jesu ali se efekat cuje i L i R jer njemu nisi menjao Pan.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Evo ti nesto
Je da je na njemackom ali pogledaj sve. ako imas jos pitanje javi. http://www.musotalk.de/video-worksho...-send-effekte/ pozz Denis |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Evo ti nesto
Je da je na njemackom ali pogledaj sve. ako imas jos pitanje javi. http://www.musotalk.de/video-worksho...-send-effekte/ pozz Denis[/quote] Dobro je ovoo, jos samo pitanje koji to efekti ne idu na send, ili se svi mogu stavljati, od komp pa na dalje..?? Last edited by Hepek; 09-06-2009 at 06:59 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Pa eto svi efekti!!!!!!!! kako ime samo kaze, Flanger, Delay, Chorus Efekti poput toga. Insert efekti su ti EQ, Cop, Limiter. To je klasicno postavljanje efekta i Comp ili eq. Stima da nema pravila Paralelna kompresia preko senda je moguca ali to su vise cake promjeniti sound, u smislu sound design. Sve je dozvoljeno ako doro zvuci!!! ![]() ![]() pozz Denis |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Preporuka | Goran | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 29-12-2005 11:20 AM |
Preporuka za EQ | Altek | Audio Software | 14 | 31-03-2005 01:24 PM |