![]() |
Preporuka???
Pozdrav svima, novi sam na forumu i zanima me da li mi neko moze preporuciti neke kvalitetne klavire,sintove i sl, neto bolje od korg paketa ili hypersonika...:wink:
|
Re: Preporuka???
Klavir - Synthogy Ivory, Galaxy II, PMI Old Lady ( moji favoriti , mada i The Grand zavrsava posao jako lepo )
E-piano - Native Instruments Elektrik Piano ( meni malo mrsav, al' zna lepo da uskoci ), Lounge Lizard ( jako lepo radi ), Scarbee ( najbolji ) Synth- Atmosphere, Albino III Bass - Trilogy, Chris Hein bass ( nadji i Warwick ekspanziju - bruka ) Bubanj - Superrior drummer 2 ( ludnica ) Duvaci - First call horns, Arturia brass II |
Hvala puno sad cemo to ici naruciti na Rp..:grin:
|
Zanima me isto preporuka Kompresora, reverba i Eq..pa ako neko ima volje da mi preporuci, znam da ste dosta pisali o tome, ali...:confused:
Muzika kakvu radim moze se poslusati na: www.myspace.com/hepee |
Kompresori : Waves API i SSL kolekcija, takodje V Comp, Stilwell Rocket
EQ : Waves API 550, Q10 ( 8,4.....), Sony Oxford EQ Reverb : Altiverb, Waves IR1, CSR . |
Quote:
|
Sad sam slusao tvoju muziku... Ovde imas jako dobrih synthova, bubnjeva, efekata.. Sta ce ti preporuke :D ? Meni su ovi reverbi bash lepi...
|
E,da, probaj Sampletank 2.5 , on ti je ultimativno resenje, imas mnogo dobrih stvari tamo...
|
Evo da ne bude da ja samo gunđam i tako ružno dočekujem novog člana foruma :) I ja sam preslušao nešto od muzike sa spejsa i isto mogu reći da sasvim dobro zvuči....what da fak do u wunt?:D:):)
|
Evo ja vec pomislio prvi put na rumskom i odmah me napali ljudi:D :wink:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:29 AM. |